Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy ha velem van a barátom akkor szeret, ha meg külön vagyunk néhány napig alig keres?
2 éve együtt vagyok a ar7átommal.Szeretjük egymást, legalábis ezt érzem ha együtt vagyunk....olyankor a csillagokat is lehozná nekem, de aztán ha7 2-3 napig külön vagyunk (munka stb) akkor meg szinte nem is keres ha én nem keresném.Már többször mondtam neki h legalább smst irhatna magától néha, nemcsak akkor ha én keresem, vagy hivom.
Erre azt válaszolta hogy tudja de ő akkor is szeret.
Miert nem érti meg hogy én igénylem a zeretet és a törődést akkor is ha épp nem vagyunk együtt, és nem azt várom h órákig telefonáljunk.?
Volt barátommal fél évig voltam egyutt, akkor hívott fel, ha találkát egyeztettunk meg, sms-t akkor írt, ha vmi közbe jött neki, esetleg, amikor beteg voltam :) amúgy nem surun!
Ha meg két éve egyutt vagytok, idővel ez a minden napos telefonálgatas, sms-zés abbamarad...Ez meg nem azt jelenti, hogy nem szeretne vagy bármi más oka lenne rá.
A férfiak meg szerintem amúgy nincsenek is oda nagyon ezekért a dolgokért, inkább mindent a találkozásokkor pótolnak be, ami nem is olyan rossz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!