Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy ha velem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy ha velem van a barátom akkor szeret, ha meg külön vagyunk néhány napig alig keres?

Figyelt kérdés

2 éve együtt vagyok a ar7átommal.Szeretjük egymást, legalábis ezt érzem ha együtt vagyunk....olyankor a csillagokat is lehozná nekem, de aztán ha7 2-3 napig külön vagyunk (munka stb) akkor meg szinte nem is keres ha én nem keresném.Már többször mondtam neki h legalább smst irhatna magától néha, nemcsak akkor ha én keresem, vagy hivom.

Erre azt válaszolta hogy tudja de ő akkor is szeret.

Miert nem érti meg hogy én igénylem a zeretet és a törődést akkor is ha épp nem vagyunk együtt, és nem azt várom h órákig telefonáljunk.?

2008. dec. 10. 09:50
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Mi férfiak nem érezzük személyesnek a telefont és az sms-t. Legalábbis a 80-90%. Én is csak arra használom, hogy megbeszéljük, hogy mikor és hol.
2008. dec. 10. 13:03
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Volt barátommal fél évig voltam egyutt, akkor hívott fel, ha találkát egyeztettunk meg, sms-t akkor írt, ha vmi közbe jött neki, esetleg, amikor beteg voltam :) amúgy nem surun!

Ha meg két éve egyutt vagytok, idővel ez a minden napos telefonálgatas, sms-zés abbamarad...Ez meg nem azt jelenti, hogy nem szeretne vagy bármi más oka lenne rá.

A férfiak meg szerintem amúgy nincsenek is oda nagyon ezekért a dolgokért, inkább mindent a találkozásokkor pótolnak be, ami nem is olyan rossz :)

2008. dec. 10. 14:08
 3/3 anonim ***** válasza:
Így van ahogy az előttem szólók írták. Az én barátom sem hívogat, írogat naponta többször. De el is mondta nekem hogy nem szeret telefonálni, csak munkaügyben és fontos megbeszélnivaló kapcsán használja. Másrészt pedig rossz sms-ező, kb 15 percbe telik neki megírni egyet:) Tudom hogy vannak olyanok akik tényleg naponta küldenek egymásnak ömlengő, nagyon szerelmes üzeneteket, de hidd el nem ezen múlik hogy tényleg szeret-e.
2008. dec. 10. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!