Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van e indok arra,ha egy férfi megüt egy nöt?
Vezetés közben utlegel?
Nem normális a párod.
Mi van, ha nekimesz valaminek,vagy elutsz valakit?
Fuuuuu, de felelőtlen.
Elvileg nincs olyan indok. Lehet olyan helyzet, hogy lekever egy nagyon, ismétlem NAGYON laza pofont,mondjuk egyszer az életben,az még talán belefér,nem dől össze a világ, de természetesen,ha többször előfordul,az elfogadhatatlan.
Elnézést, most látom,az előző kommentedben mit írtál, hogy fojtogatott, és nem az első eset.
Általánosságban írtam fentebb, azt az "1x az életben laza pofont".
Itt nem erről van szó nyilván, meg vezetés közben...
Igen, ideje lenne otthagyni ezt az embert, mert lehet legközelebb jobban eljar a keze. Neked meg eleg ronda szád van, de ez még nem jogosítja fel a tettlegessegre.
Van ok: kölcsönös szexuális vágy, önvédelem, vagy a másik megvédése (mit tudom én, öngyilkos akar lenni, és csak így tudod kiütni a kezéből a cuccot), vagy mások védelme.
Ez az ember egy nyomorult állat, fel is jelenteném a francba, és mindent megtennék, hogy rá se pillanthasson a gyerekére.
Te sem vagy piskóta.
Váljatok el. Minél hamarabb.
"Erre ö engem vezetés közben elkezdett ütni verni":
Ez egy baromi nagy felelőtlenség a részéről, főleg, hogy ott volt a gyerek+figyelned kellett a vezetésre.
Az ilyet én elhagynám, de előtte megbeszélném vele, hogy egy felelőtlen egyén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!