Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van e indok arra,ha egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van e indok arra,ha egy férfi megüt egy nöt?

Figyelt kérdés
Eldurvult köztünk egy vita,fiam 7 éves hátul ült....én vezettem..a párom anyja nagyon sokszor bàntott mar a hátam mögött..a párom kiabált velem és provokàlt.Nekem Ekkor kicsuszott a szàmon hogy minden a kib...tt anyàd miatt Van!!Erre ö engem vezetés közben elkezdett ütni verni Ugy hogy alig tudtam megàllni az autòval....
2021. aug. 13. 13:40
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Utolso teljesen igazad Van!!Szégyellem ami törtent es a fiamat borzalmasan sajnàlom!Egyszer màr elkapta a torkomat,akkor megbocsátottam de ezt màr nem fogom!Vége!!A kérdést egyébként azért tettem ki mert Engem hibàztat amiért megvert mivel én azt mondtam neki a“Kib.....tt „ anyad miatt van a veszekedés...
2021. aug. 13. 14:16
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Hát, nem volt szép, kultúrált, vagy bármilyen tekintetben helyes, amit mondtál, de attól még nem indok a fizikai agresszióra.
2021. aug. 13. 14:34
 13/23 anonim ***** válasza:
59%

Vezetés közben utlegel?

Nem normális a párod.

Mi van, ha nekimesz valaminek,vagy elutsz valakit?

Fuuuuu, de felelőtlen.

Elvileg nincs olyan indok. Lehet olyan helyzet, hogy lekever egy nagyon, ismétlem NAGYON laza pofont,mondjuk egyszer az életben,az még talán belefér,nem dől össze a világ, de természetesen,ha többször előfordul,az elfogadhatatlan.

2021. aug. 13. 14:37
 14/23 A kérdező kommentje:
Irtam,hogy egyszer már fojtogatott egy Vita közben!Ez kb.2 honapja volt!Mondtam 1 eselyt még adok!Erre tegnap vezetés közben Veri a fejemet!Es ha elütöttem volna valakit-ahogy az utolso mondja-beteg ember....
2021. aug. 13. 14:41
 15/23 anonim ***** válasza:
93%

Elnézést, most látom,az előző kommentedben mit írtál, hogy fojtogatott, és nem az első eset.

Általánosságban írtam fentebb, azt az "1x az életben laza pofont".

Itt nem erről van szó nyilván, meg vezetés közben...

Igen, ideje lenne otthagyni ezt az embert, mert lehet legközelebb jobban eljar a keze. Neked meg eleg ronda szád van, de ez még nem jogosítja fel a tettlegessegre.

2021. aug. 13. 14:52
 16/23 anonim ***** válasza:
86%

Van ok: kölcsönös szexuális vágy, önvédelem, vagy a másik megvédése (mit tudom én, öngyilkos akar lenni, és csak így tudod kiütni a kezéből a cuccot), vagy mások védelme.

Ez az ember egy nyomorult állat, fel is jelenteném a francba, és mindent megtennék, hogy rá se pillanthasson a gyerekére.

2021. aug. 13. 14:53
 17/23 A kérdező kommentje:
Ja es tegnap törtent Utana se egy bocsanatkeres semmi..irt ma hogy hova tettem a taviranyitot ...tehàt mintha semmi nem történt volna!!
2021. aug. 13. 16:04
 18/23 anonim ***** válasza:
29%

Te sem vagy piskóta.

Váljatok el. Minél hamarabb.

2021. aug. 13. 16:18
 19/23 A kérdező kommentje:
Utolso.Gondolom te is vitaztal màr a ferjeddel .Teged utana vezetés közben elkezdett verni???
2021. aug. 13. 16:31
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

"Erre ö engem vezetés közben elkezdett ütni verni":

Ez egy baromi nagy felelőtlenség a részéről, főleg, hogy ott volt a gyerek+figyelned kellett a vezetésre.

Az ilyet én elhagynám, de előtte megbeszélném vele, hogy egy felelőtlen egyén.

2021. aug. 13. 20:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!