Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért veszi zokon?

Figyelt kérdés

Nem szereti barátnőm ha borostás/szőrös az arcom. Én most kipróbálom milyen ha hagyom megnoni.

Erre azt mondta nem akarok neki tetszeni?- ez zavarja hogy tudom hogy ő nem szereti és mégis meghagyom , viszont amikor én szóltam hogy baj lesz a hízással nem csinált semmit hanem azt mondta nahd másnak tetszeni fog úgy is.

Miért esik neki rosszul hogy nem nézem hogy ő mit szeret, holott előtte ő se vette figyelembe amit mondtam neki..?

2021. aug. 12. 13:51
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mondd neki ugyanazt, majd másnak tetszeni fog.
2021. aug. 12. 13:53
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Jézusfa_szom... Mi ez a dedó? Bosszúból szakállat növeszteni? Ház ezen nagyon kihaltam.
2021. aug. 12. 14:14
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
A hizó-etető kapcsolatban papi szakàllat növeszt? 😆
2021. aug. 12. 14:18
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, hogy az ilyen emberek mint ti minek vannak együtt. Nyilván nem szeretitek egymást, mennek a gyerekes játszmázások, azt figyelitek mikor hogyan lehet odaszúrni a másiknak. Mi jár ilyenkor a fejetekben? Hogy legalább van fixen kivel dugni? Ennyi komolyan elég? Szomorú.
2021. aug. 12. 14:20
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
meglepodtem az arcszorzeten, a kerdes szinvonalabol azt hittem, hogy 12 evesek vagytok.
2021. aug. 12. 14:25
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Megérdemlitek egymást. Csak gyereket ne csináljatok légyszi.
2021. aug. 12. 14:25
 7/8 anonim ***** válasza:

"Hogy legalább van fixen kivel dugni? "

Hát mèg csak nem is azèrt. Tavaly február óta nem szexeltek, egyik sem vesz gumit. A lány nem akar, mert ő már gyereket szeretne, a kèrdező meg ki tudja mièrt. Csak hajtogatja, hogy mivel nincs gumi, nem akar gyereket, így nem szexel. 🤣

2021. aug. 12. 15:39
 8/8 anonim ***** válasza:
megint ez a debil...
2021. aug. 13. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!