Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a baj velem? Miért csinálom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj velem? Miért csinálom ezt?

Figyelt kérdés

Sziasztok.25 éves férfi vagyok.2 éve megismertem egy lányt.Mindenkinél jobban szerettem,de aztán összevesztünk,és szakítottunk,mert megcsaltam..Utánna lett egy másik barátnőm,akit eltitkoltam,és megcsaltam a lánnyal akit kidobtam:(..Majd újra összejöttem vele ,mert tényleg megbántam,hogy elengedtem.Nem is tudom miért csaltam meg..Egy darabig jól megvoltunk,majd megint megtörtént..Rámírt egy lány,és én kikezdtem vele.Amikor lebuktam újra kitettem a lányt,aki ezután felvagdosta magát,és Szichiátriára kerűlt.Nagyon hiányzik,mert szeretem őt,de nem tudok hűséges maradni,és nem tudom miért😞.Szeretem,és jövőt akarok vele,de folyton csak megbántom,pedig nem akarom,de mintha nem is én lennék.Miért van ez? Hogy amikor nincs velem csak ő kell,amikor meg vissza kapom,mégsem tudok megmaradni mellette..Szeretném vele most is újra kezdeni,de nem bízik bennem már,ami JOGOS..próbáltam rendet tenni magamban,de csak azt érzem,hogy lassan megőrülök nélküle,de mégsem merek lépni,mert megint el fogom árulni.

Valaki volt már hasonló helyzetben? (Tudom persze ha én magam sem értem miért csinálom,valszeg,ti sem tudjátok,de ha bárki átment ezen kérem irja le mi volt)

Tényleg szeretnék a lánnyal lenni..de amint valaki ismerkedni szeretne velem,mintha nem is én lennék.

Csak akkor írj légyszives,ha voltál már ilyen helyzetben.Tapasztalatokat szeretnék hallani.

2021. aug. 11. 19:43
 1/4 anonim ***** válasza:
60%
Amig nem élted ki magad, addig nem leszel képes elköteleződni. Ilyen a fiatalság. Más srác is küzd ezzel nem vagy egyedul.
2021. aug. 11. 20:12
 2/4 A kérdező kommentje:
Mit tudok ez ellen tenni..El fogom veszteni azt a lányt..Ha meg nagynehezen visszaszerzem megint bántom majd..
2021. aug. 11. 20:15
 3/4 anonim ***** válasza:
79%
Olvass pszichológiai könyveket, nézz videókat, próbáld megérteni magadat első körben.
2021. aug. 11. 20:21
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Mert gyenge "jellem" vagy... Fel kellene nőni, felelősséget kellene vállalni. Veszekedés helyett kultúr emberek módjára vitatkozni maximum, és közösen megoldani egy esetleges problémát, ahelyett, hogy a kapcsalatodon kívül keresed a "megoldást" és megcsalod. Egyébként nagyon remélem, hogy többet nem fogad vissza, mert ez kettőtök között már halott. Egyáltalán nem tiszteled és minél többször szarba veszed, annál kevésbé is fogod. Úgyhogy bocs, de ellened vagyok. Hagyd őt békén.
2021. aug. 11. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!