Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyiket választanád?

Figyelt kérdés
31 éves ffi,6 éve kapcsolatban, megvagyunk, kijövünk,24 éves a barátnőm nagyon ragaszkodó, velem tervezi az életét. A másik lány is 24, 1 éve ismerem,9,5 hónapja vonzódom hozzá, nagyon érdekel a személyisége, sokszor érzem, hogy bele tudnék szeretni.
2010. aug. 29. 13:00
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Én egyiket se.De hogy te melyiket válaszd?Jó kérdés.Akivel együtt vagy 6 éve, szereted?

Bár, ha megszületettet a kérdésed, sejtem a választ..

2010. aug. 29. 13:05
 2/16 anonim ***** válasza:
szemétség lenne otthagyni..ő szeret,fiatal,te pedig 31évesen nem éred be ezzel,és ilyeneken jár az agyad...süllyedj el,már bocs.
2010. aug. 29. 13:07
 3/16 anonim ***** válasza:
viszont ha nem szereted,akk inkább mondd meg neki,h ne pazarolja rád az idejét,amíg fiatal...ennyit megtehetsz..előző voltam
2010. aug. 29. 13:09
 4/16 anonim ***** válasza:

9.5 hónapja máshoz vonzódsz - ez nem csak pillanatnyi elgyengülés, ennyi idő alatt győznie kellett volna a szerelemnek, az összetartozásnak a pároddal! Nics semmi megvetendő bban, ha felkelti valaki más az érdeklődésed, de akkor legyél annyira tökös legény, hogy bevállalod, igen, szakítok a párommal, lesz ami lesz az újkapcsolatból!

Nem választhatok helyetted, de én mindenképpen a 6 éve tartó kapcsolatra próbálnék koncentrálni, mert azt írod jól kijöttök, ami azért értékelendő, sokan marják egymást ennyi idő után, hozzád pedig ragaszkodik a párod, s neked sincs vele semmi bajod, egyszerűen csak megérintett valaki más. Nehéz ez, a lényeg, hogy ne bántsd azt, aki melletted van! - a lehető legkevesebb fájdalommal intézd, bárhogy is döntesz!

2010. aug. 29. 13:12
 5/16 A kérdező kommentje:

Persze, szeretem, összekovácsolt s 6 év. De ő az, aki jobban szeret kettőnk közül.

A másikkal szerelmes kisfiúnak érzem magam, ha a közelemben van. De nem tudnám a barátnőm így megbántani és mi van, ha a másikban később csalódom.

2010. aug. 29. 13:13
 6/16 A kérdező kommentje:

Igazából a másikkal voltam szemét,nem is tudta, hogy barátnőm van és jeleket adtam neki. Aztán véletlen megtudta (nem mertem megmondani és megbántani ezzel) és azóta furán viselkedik, hideg is de érzem is hogy viszonozza az érzelmeimet magába. Nm tudom, hogy élte meg, de most kezdek rájönni, hogy rosszat tettem vele.

Belevittem egy csiki-csuki játékba.

De szeretném ha a jövőm része lenne. Olyan, mintha az egyik a valóság lenne, a másik meg egy jövőbeli álom.

2010. aug. 29. 13:20
 7/16 anonim ***** válasza:
Megesküszöm, hogy a múltkor tök ugyanezt a kérdést olvastam, a MÁSIK lány szemszögéből. Most vagy te tetted fel azt is, vagy meg van oldva a problémád: Ott ugyanis az új lánynak is volt másik pasija.. Nem létezik, hogy nem ugyanaz a társaság vagytok...
2010. aug. 29. 13:47
 8/16 A kérdező kommentje:

?

Nem hiszem, azért elég nagy ez az ország.

2010. aug. 29. 13:49
 9/16 anonim ***** válasza:
Nagyon nagy, de hogy két 24 éves lánnyal kavar egy 31 éves pasi, aki a másik lánynak nem szólt előre a stabil kapcsolatáról, de azóta is "jeleket ad"... Ezek ti vagytok. Várj, próbálom neked megkeresni.
2010. aug. 29. 14:07
 10/16 A kérdező kommentje:
Nehogy rossz névven vedd, de igazi lány vagy.
2010. aug. 29. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!