Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Agressziv a párom vagy igaza...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Agressziv a párom vagy igaza volt ebben a helyzetben? Tényleg ez a normális reakció egy férfi számára egy ilyen szituációban?

Figyelt kérdés

Egy nagyobb összejövetelen (buli) egy férfi elkezdett NAGYON feltünöen bámulni. Ez ment majdnem fél óráig, mire a baráti társaságomban 1-2 ember szándékosan hangosan megjegyezte , hogy mit bámul már ennyire ez a férfi.

Erre a férfi hangosan odakiabált: “igen bámulom, mert gyönyörű ez a nő”

Erre a párom fellökte es nagyon finoman fogalmazva kitessékelte onnan.

Ez normális reakcio vagy van félni valóm? Egyáltalán miért vette fel ennyire ezt a beszólást, egyértelmüen tök részeg volt az ürge…

2021. aug. 11. 00:04
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
59%

Ez nem feltekenyseg.

Hanem egy pasi megalázása.

A pasinak égő az hogy valakivel van aztan az orra elott meg mindenki elott pofatlanul nyomulnak a nőjére.

Tokmindegy maga a nő. Ez nem rola szol.

Nekem is rosszul esne ha akarmelyik baratommal megjelennék erre neki állnának vele flortolni vagy akármi mintha ott se lennék en meg le vagyok sz.rva.

2021. aug. 11. 08:54
 12/19 anonim ***** válasza:
56%

Nagyon ciki volt a párod viselkedése.. még ha lekurvázott volna a pasi, de csak annyit mondott, hogy szép vagy..

Én elkerülném az ilyen társat, pláne hogy részeg fazonhoz ment oda. Persze az sem jó, ha letojja, azért én egy enyhe kis féltékenységnek örülök, pl megkér, hogy üljünk át máshova, vagy beszól neki, hogy ne bámulja már, vagy "csak bámulsz, mert neked csak ennyi jut", valami megalázó nem trágár, hanem okos szöveget. Kb ennyi szerintem a normális reakció egy felnőtt, józan embertől arra, ha bókolnak a barátnőjének(de ugye ez nem is az volt.. ) szegény kis részeg pasas, nagyon szomorúan

szánalmas szegényke.. Még rászakad egy idegbeteg erőszakos "mit bámulsz, beszóttá??" fazon is..

Szerintem nem agresszív, hanem erőszakos. Ha ivott ő is, megbocsátható, ha nem, akkor minimum egy mosolyszünet és kapcsolaton elgondolkozás jön a tette után.. Egyébként az ilyeneknek(mint a párod) addig nagy a szájuk, amíg nem egy két méteres testépítő izomcgány bámul téged, hanem a szánalmas kis részeg fazon.

2021. aug. 11. 08:57
 13/19 anonim ***** válasza:
40%

"Tokmindegy maga a nő. Ez nem rola szol."

Ez pont, hogy a nőről szól. Ha én lányként elmegyek valahova, és nézik a nővéremet, ami zavarja, beszólok én is. És nem rólam szól.

2021. aug. 11. 10:15
 14/19 anonim ***** válasza:
75%

Dehogynem. Én kiálltam magamért, ha valami zavart, nem kellett a kistesómnak megvédenie.. Az a ciki, ha nem értik meg, hogy képes vagy kiállni magadért, ha valami zavar. A csajnak kellett volna szólnia, hogy "hadd bámuljon, úgyis csak a barátom látja a lényeget" vagy ilyesmi.

Akik ugranak arra, ha mást ér apró kellemetlenség(mert ez az), azoknak nincs önbecsülésük és erőszakkal(akár szavakkal) akarnak kompenzálni. Egy kis féltékenység belefér, de annak minimálisnak kellene lennie.

2021. aug. 11. 11:00
 15/19 anonim ***** válasza:
14%
Igazából szerintem itt a részegségen van a hangsúly. Sokan bátrabbak, meggondolatlanok ha részegek. Bár szerintem büszkének kellene lennie erre. De ha nem alkoholista, szerintem nagy baj nem lehet, ha ez nem gyakori.
2021. aug. 11. 12:29
 16/19 anonim ***** válasza:
30%
15 vagyok* Arra kéne büszkének lenni, hogy ilyen szép barátnője van, nem arra hogy ilyen :D
2021. aug. 11. 12:30
 17/19 anonim ***** válasza:
31%

1. hogyha nem tesz semmit, akkor azon hisztiznél, hogy miért hagyta

2. részeg embernek nem kell nekimenni. Ha a fazon a pasidnál is agresszívabbra issza magát, ott gondok vannak

3. igaza volt a csávódnak összességében

4. amikor engem bámul valami fickó, kb két perc után rászólok, vagy lenézően végigmérem, nem várok-várok - minek?

2021. aug. 11. 16:32
 18/19 anonim ***** válasza:
25%

"Arra kéne büszkének lenni, hogy ilyen szép barátnője van"

Ez nekem nagyon gusztustalan. "Igen, ezt kúrogatom, lehet irigykedni." Engem zavar, ha megnéznek, és szeretem, ha a páromat is zavarja. Nem azért, mert az "övé" vagyok, hanem mert paraszt dolog bámulni a másikat. Ha öreg néni teszi, akkor is.

2021. aug. 11. 16:36
 19/19 anonim ***** válasza:
30%
De, igenis azért mert az "övé vagyok". Aki ezt nem mutatja ki mások előtt akár erőszakkal ha kell, az nem férfi a szememben.
2021. szept. 30. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!