Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Páromról kiderült, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Páromról kiderült, hogy erotikus masszőrként dolgozott majdnem 1 évig úgy, hogy nem tudtam a dologról. Magától hagyta abba, viszont nem ő mondta el, hogy mit csinált, hanem lebuktattam. Több, mint 10 éve vagyunk együtt. Meg lehet ezt bocsátani?

Figyelt kérdés
Kivagyunk mindketten. Látom rajta, hogy teljesen össze van törve mióta megtudtam és elköltöztem otthonról. Én viszont azért törtem össze, mert így megalázott és nem tudom, hogy ezt valaha meg tudom-e bocsátani. Másfelől viszont egy rendkívül jó kapcsolat volt eddig a miénk, még 10 év után is minden működött. Ezért nem tudom csak úgy lezárni.

2021. aug. 10. 11:18
1 2 3 4 5
 41/49 A kérdező kommentje:

40: Az a különbség, hogy buszsofőrként nem alázott volna meg azzal, hogy más férfiak f.rkát kényezteti.

4 hónap elteltével tiszta fejjel gondolkodom.

Te férfi vagy? Mert ha igen, csak gondolj bele neked milyen érzés lenne, ha megtudnád, hogy a bnőd hónapok óta más férfiakat ápolgat? Kiv.ri más férfiak f.rkát, belenyúl a s.ggükbe pr.sztata masszázs gyanánt, majd utána lefekszik melléd az ágyba.

Vagy az hogy esne, ha kiderülne, hogy a hátad mögött fotósokkal találkozgat, ahol fogalmad sincs mi történik az aktfotózásokon kívül?

2021. dec. 5. 23:10
 42/49 anonim ***** válasza:
27%
Hát ha ilyen bizalmatlan vagy, mint ahogy írod, valóban jobb, ha kirúgod. Kinek hiányzik egy ilyen faszi, aki innentől kétnaponta ezt fogja felhozni.
2021. dec. 6. 06:25
 43/49 A kérdező kommentje:
Rászolgált a bizalmatlanságra. Nem csak ezt tudnám felhozni, hanem korábbi dolgokat is, amiken akkor még túlléptem. Ezen már nem tudtam.
2021. dec. 7. 07:44
 44/49 anonim ***** válasza:
60%
Rendben, mit vársz a gyakoritól? Megerősítést? El tudod egyedül is dönteni. A csaj nem a tulajdonod, ezt értsük már meg, miért ne tehetné, amit akar? Ha neked ez nem fér bele nincs gond, búcsúzz el tőle szépen.
2021. dec. 7. 08:15
 45/49 A kérdező kommentje:

Ha észrevetted volna, ezt a kérdést augusztusban tettem fel, amikor még nem voltam biztos magamban. Sem megerősítést, sem meggyőzést nem vártam, csak véleményekre voltam kíváncsi.

Jól látod: sosem tartottam őt a tulajdonomnak. Többször is elmondtam neki, hogy azt csinál, amit akar - de nélkülem, mert részemről ez nem fér bele, szakítani akarok.

Milyen érdekes, azóta egyfolytában meg akar győzni, hogy maradjak vele, nem tud nélkülem élni, stb. Még rám is akart mászni.

2021. dec. 7. 08:40
 46/49 toki01 válasza:

Ezt csak az tudja, aki átéli!

Ha téged most ez zavar, akkor később is fog, egyre jobban!

Az írásaidból ez jön át.

Ha pedig kíváncsi vagy, kérd meg, mutassa meg mit tanult!

( a 10 év alatt mikor csinálta? )

2021. dec. 8. 16:05
 47/49 anonim ***** válasza:
80%
Mire vársz igazából? Nem tudod elviselni a történteket, értem, de mire vársz, hogy meghozd a döntést?
2021. dec. 10. 07:18
 48/49 anonim ***** válasza:
39%
47, Ha visszaolvasol, már korábban megírta, hogy több dolog is kiderült a csajról és szakított vele ezek miatt, ergo tárgytalan a kérdés. Ti pörögtök itt több hónap után is.
2021. dec. 10. 07:24
 49/49 anonim ***** válasza:

Mint volt masszőr tudom, ÉRTSD HELYESEN: a kuncsaftok semmit nem jelentenek.

Továbbá nem véletlen a mondás:

Rablóból lesz a legjobb pandúr :)

F56

2021. dec. 14. 10:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!