Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Páromról kiderült, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Páromról kiderült, hogy erotikus masszőrként dolgozott majdnem 1 évig úgy, hogy nem tudtam a dologról. Magától hagyta abba, viszont nem ő mondta el, hogy mit csinált, hanem lebuktattam. Több, mint 10 éve vagyunk együtt. Meg lehet ezt bocsátani?

Figyelt kérdés
Kivagyunk mindketten. Látom rajta, hogy teljesen össze van törve mióta megtudtam és elköltöztem otthonról. Én viszont azért törtem össze, mert így megalázott és nem tudom, hogy ezt valaha meg tudom-e bocsátani. Másfelől viszont egy rendkívül jó kapcsolat volt eddig a miénk, még 10 év után is minden működött. Ezért nem tudom csak úgy lezárni.

2021. aug. 10. 11:18
1 2 3 4 5
 21/49 A kérdező kommentje:
Párom a nő,vagyis ő kényeztetett idegen pasikat erotikus masszőrként.
2021. aug. 10. 13:15
 22/49 anonim ***** válasza:
92%

Ha a kapcsolat alatt, akkor én dobnám.

Nekem olyan esetem volt, hogy a laptopom elromlott, és a párom számítógépén írtam a beadandómat, és megláttam egy olyan file-t, hogy 05.05-ei éjszaka. Naívan azt hittem, hogy egy velem való élményét írta le hiszen akkor már 3 hónapja együtt voltunk, (amikor ez az eset történt akkor pedig már 2 éve) erre a legnagyobb meglepetésemre egy olyan sztorit írt le, hogy az exével aznap milyet szexelt, és, hogy mennyire szerelmes belé, hát nem kicsit lesokkolódtam, összepakoltam a cuccom, és megnyitva hagytam azt a dokumentumot, nem is kellett magyarázkodnom.

2021. aug. 10. 13:18
 23/49 anonim ***** válasza:
88%
Hogy derült ki? Megindokolta, mikor kérdőre vontad, miért tette, és miért nem mondta el?
2021. aug. 10. 13:18
 24/49 anonim ***** válasza:
90%
Nemértem, a többlet pénzt félretette vagy valami adóssága volt?
2021. aug. 10. 13:20
 25/49 A kérdező kommentje:
Nem a pénz miatt csinálta. Ez volt az indoka: gyakorolni akarta a prosztata masszázst, hogy utána nekem csinálja. Csak közben nekem nem merte felhozni, mert félt, hogy hogy reagálok. Soha egyetlen alkalommal nem kérdezte meg, hogy van-e kedvem hozzá.
2021. aug. 10. 13:26
 26/49 anonim ***** válasza:
90%

24-re:

Mondjuk ez is jó kérdés: valószínűleg sokkal többet keresett, mint egy normál masszőr. Betette ezt a pénzt a közösbe? Vagy külön adósságai voltak, amikről te, kérdező, nem is tudtál? Vagy volt egy külön élete, amit titkolt előtted, és amire költenie kellett? Játékszenvedély? Kábítószer?

Ha jobban utánagondolunk, valóban, még egyéb sötét dolgok is lehetnek ott. Már csak ezért se kéne folytatni a kapcsolatot.

2021. aug. 10. 13:29
 27/49 anonim ***** válasza:
96%

25-re:

Ezt a magyarázkodást el nem hinném.

2021. aug. 10. 13:31
 28/49 anonim ***** válasza:
95%
Háááááát... ez az indoklás azért elég meredek...
2021. aug. 10. 13:31
 29/49 anonim ***** válasza:
100%

25.

LOL jó duma :D

2021. aug. 10. 14:01
 30/49 anonim ***** válasza:
88%
Nincs olyan hogy "csak kézi levezetést vállalt a végén". Sima prosti aki masszíroz is. Ennyi. Nem igazán értem a vergődést. Prosti volt, hazudott, te kidobtad. Kör bezárva.
2021. aug. 10. 15:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!