Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom barátai?

Figyelt kérdés
A páromnak van egy nagyobb baráti köre. Amiben vannak lányok is természetesen. Leginkább a haverja barátnői, de van 1-2 akinek nincs. Nem gyakran de mikor össze futnak, vagy beülnek valahova a lányok is ott vannak. Es valamiért úgy érzem hogy féltékeny vagyok, leginkább arra a lányra akinek tudom hogy nincs barátja. Egyszerűen csak nem jó az a tudat hogy ennyi lány van a csapatban. De sokszor csak akkor talkozik velük mikor nem tudunk együtt lenni, mikor együtt vagyunk azt mondta velem akar lenni nem haverozni akar. Hanem azt az időt csak rám akarja szánni.
2021. aug. 9. 13:18
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ők a párod barátai. Más kérdést nem találtam.
2021. aug. 9. 13:21
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Na és, vannak kollégái, szomszédok, és az utcán is jönnek szembe lányok. Felesleges féltékenykedni, ha nem ad rá okot.
2021. aug. 9. 13:46
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az a lány, már régebb óta a párod barátja, mint te a srác barátnője. Ha akartak volna, már rég osszejottek volna.
2021. aug. 9. 13:47
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Jah, a párodnak vannak ellenkező nemű barátai is, te meg betegesen féltékeny vagy és erősen önbizalom hiányos.
2021. aug. 9. 13:48
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg te is lehetsz a társaság része, és meggyőződhetsz arról, hogy tényleg csak haverként tekintenek egymásra. Azt azért egyértelműen látni. Nem törvényszerű a vonzalom egy férfi és egy nő közt, ráadásul azzal, ha összejön két barát, akár csak lefekszenek egymással, kockára teszik a jó baráti viszonyt. Ezt egészséges lelkű emberek tudják, még ha nem is gondolják át a helyzetet így. Ismerd meg őket jobban, hátha nincs okod gyanakvásra. Fel a fejjel! :)
2021. aug. 9. 13:52
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha kéne neki már elotted osszejottek volna. Igy engem hidegen hagyna.

Ott volt a sansz nem élt vele inkább én kellettem. Ennyi.

2021. aug. 9. 13:58
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Az én ismerősi körömben volt ilyen, és a pasi félrelépett az egyik haverja feleségével. Úgy hogy csak óvatosan ezekkel a nagy baráti körökkel.
2021. aug. 9. 17:19
 8/9 anonim ***** válasza:
de most csak annyi a bajod vele, hogy nőnemű és szingli? vagy úgy érzed van okod féltékenynek lenni?
2021. aug. 10. 14:21
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha így haladsz, idővel te már nem leszel a párod barátnője, a lány viszont még mindig a haverja marad ;)
2021. aug. 11. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!