Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átjáróháznak néz?

Figyelt kérdés
Van egy férfi, aki ki-be akarna ugrálni az életembe. Kedve szerint. Az ilyennel hogyan lehet tudatni, hogy vegye már észre magát? Valami nagyon hatásos és kissé megalázó szövegre gondoltam. Tippek?
2021. aug. 8. 18:18
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

"kiállok a vélemenyem mellett azaz kimondom"

Magasról tesz a véleményedre, ha tetszik ha nem.

2021. aug. 8. 18:40
 12/25 A kérdező kommentje:
Na ezzel a felfogással van gond szerintem! Nem vagyok kárörvendő hogy de jó velem ezt nem teszi és lesz..om ha az utánam lévőkkel megteszi! Ez önző hozzáállás!
2021. aug. 8. 18:41
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
De most mit tehetsz? Minden embert felkeresel akivel szóbaáll és riasztót nyomsz? Mekkora szánalmas megoldás ez...
2021. aug. 8. 18:43
 14/25 anonim ***** válasza:
98%
Minek teszel akkor fel kérdést ezen az oldalon, ha ígyis-úgyis meg akarod alázni?
2021. aug. 8. 18:43
 15/25 A kérdező kommentje:
13-as nem értesz! 14-es én ott van hogy mire kértem tippeket! Tehát azért írtam ki a kérdést, de nem tudod értelmezni.
2021. aug. 8. 18:46
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Pedig ezzel húzod fel a legjobban, ha ignorálod, ha nem reagálsz semmit. Ha megteszed (bármit), abból csak erőt merít, ne tedd.

Te szépen megnyugszol idővel, ő pedig időnként megpróbál majd beletrollkodni az életedbe, te pedig módszeresen utasítsd el bármilyen közeledését azzal, hogy nem kommunikálsz. Bármilyen reakció esetèn úgy érzi, ő nyert

Tapasztalatból beszèlek, nekem is van egy hasonlóm.

2021. aug. 8. 18:46
 17/25 A kérdező kommentje:
16-os veled mit csinál konkrétan? És te sem tiltottad, hogy meg tud keresni?
2021. aug. 8. 18:47
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Én letiltottam, egyáltalán nem számítok neki, ezt többször bebizonyította. Általában néhány havonta megpróbál visszamászni az életembe úgy, hogy akár a főnökömet is képes megkeresni különféle ürügyekkel.

Én ignorálom, ha meglátnám az utcán, halál nyugalommal köszönnék neki és sétálnék tovább. Gondolj bele, mennyire cseszheti az agyát a szitu, ha ilyet is meglép.

2021. aug. 8. 18:51
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
#16-nak igaza van. Nekem is van egy ilyenem. 6 éve zaklat. Nem tiltottam, mert szeretek egy lépéssel előtte járni. Így ki tudom számítani, mikor várható a következő jelentkezése. Ha nagyon elborult az elméje, van időm észrevenni 😂 Szerencsére ritkultak a megkeresések, de még nem szűnt meg. SOHA nem reagálok. Vadabbnál vadabb dolgokat szokott írni, és hidd el, ez idegesíti legjobban, hogy fogalma sincs, velem mi van. Neked is ezt javaslom. Ignoráld teljesen.
2021. aug. 8. 18:55
 20/25 anonim ***** válasza:
0%
Én örülnék neki ha ismét megkeresne. Belehalok
2021. aug. 8. 19:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!