Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor összevesztek a párotokkal,(mindegy hogy kisebb vagy nagyobb dolgon) majd kibékültök, békülés után nektek is marad olyan megmagyarázhatatlan fura érzés? Olyan nyomasztó vagy nem is tudom mi? 29/F
Figyelt kérdés
2021. aug. 6. 12:46
11/17 anonim válasza:
Nem. Vita vagy veszekedés után előfordul pár óra mosolyszünet, de aztán mindent megbeszélünk higgadtan, aztán szeretkezünk (már kibékülve!), és minden rendben.
12/17 A kérdező kommentje:
Akiknek marad ez a hülye érzés, mennyi ideig van jelen, és mitől múlik el?
2021. aug. 6. 21:07
13/17 anonim válasza:
A vita hevességétől, nagyságától függ meddig marad. Meg persze a vita és a téma komolyságától.
Szép lassan, magától szokott elkopni. Egész rövid, kb. fél óra alatt, de ha komoly a vita akkor eltarthat napokig is. Na, ilyenkor van az a tipikus üresség-érzés. Ami nagyon nem jelent jót...
14/17 A kérdező kommentje:
De nekem békülés után szokott ilyen nyomasztó érzésem lenni. Ez normális?
2021. aug. 6. 22:31
15/17 anonim válasza:
Nekem is.
Valószínűleg hiába békül ki az ember, a lelkében még csak ott van egy ideig.
16/17 A kérdező kommentje:
Igen és ez nagyon sz*r. Mondjuk a párom felé ezt sose mutatom. Inkább csak néha mondom, hogy megmaradt vmi hiányérzet féleség.
2021. aug. 7. 08:59
17/17 anonim válasza:
Nekem szokott segíteni egy ölelkezés. Tudod, olyan mikor megöleled és csak RÁ figyelsz, az érzésre, hogy szereted, hogy milyen jó valójában, hogy ott van neked, hogy mennyire is szereted tulajdonképpen legyen bármilyen vita.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!