Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Olyankor mi van ha én nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyankor mi van ha én nem akarok találkozni még barátnőm szüleivel, egyszerűen nincs kedvem ehhez?

Figyelt kérdés
Nem akarok elmenni hozzájuk. Barátnőm folyton ezzel jön hogy látni akarnak. De nekem ehhez nincs kedvem én nem szoktam bemenni más házába, utálom az ismerkedést nem akarok velük ebédelni. Őszintén nem is vagyok rájuk kíváncsi. Én nem szoktam ilyeneken részt venni. Nekem kínzás. Na most ilyenkor mi van most legyetek okosak és mondjátok valami jót. Már nem tudok mit kitalálni barátnőmnek miért nem tudok menni.

2021. aug. 5. 16:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
94%
Nincs kedved.. Nevetséges vagy. Menj vissza az oviba :D
2021. aug. 5. 19:12
 12/16 anonim ***** válasza:
93%
Ne találkozz velük, ne menj el.Aztán ha a barátnőd szülei közlik a lányukkal,hogy hanyagoljon,nem vagy szimpi,ne csodálkozz,ha ott hagy.
2021. aug. 5. 19:54
 13/16 anonim ***** válasza:
75%
Én is utálom az ilyen találkozókat és semmi kedvem nincs hozzá, de sajnos muszáj.
2021. aug. 6. 00:46
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
En nem mennek. Viszont vallalom a kovetkezmenyeit (pl elhagy). Te vallalod?
2021. aug. 6. 07:12
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

"én nem szoktam bemenni más házába, utálom az ismerkedést"

Nem tudom, hány éves vagy, de te még nem voltál vendégségben?

Családod nincs, ugye?

Ha utálsz ismerkedni, akkor még egy ok, hogy próbáld megtartani a barátnődet.

2021. aug. 6. 09:35
 16/16 anonim ***** válasza:
jóóó, de a szülőkbe nem tudja beletenni a piciny f*rkát... gondolom a csaját is csak ezért viseli el
2021. aug. 6. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!