Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek,ha én nem akarok minden nap találkozni?
Fél éve vagyunk együtt és minden nap találkozunk mert a párom nem bírja ki,hogy ne lásson.
Nekem neha jó lenne 1-1 nap amikor egyedül lehetek, ezt már mondtam is neki, de akkor egyből azzal jön,hogy én nem is akarok vele lenni meg,hogy nekem nem is hiányzik. De szerintem attól nem borulna össze a világ,ha 7-ből csak 5-6napot lennénk együtt.
Az előző kapcsolatban csak hétvégén voltunk együtt másfél napot mégis 6 évig tartott. Az kicsit kevés volt, de nekem a minden nap is szokatlan.
Pl.amikor tok ideges vagyok, akkor inkább egyedül dühöngenék magamban, mert így csak rajta vezetem le.
Én se birom elviselni ha minden nap kellene találkozni, falra másznék, pedig voltam szerelmes. Nekem kell a magánszféra, mégha másoknak ez nem is igazán érthető. De ez a szép abban, hogy nem vagyunk egyformák.
25n
Én sem bírnám elviselni ha mindennap találkoznánk. Mindenkinek szüksége van arra hogy kicsit magával foglalkozzon vagy barátokkal, családdal. Nem kell mindig egymás nyakán lógni.
Magyarázd el neki hogy te szereted őt, de attól függetlenül neked is szükséged van egy kis térre.
L
Én sem bírnam elviselni a napi találkozást. Nincs neki saját élete?
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!