Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csinál úgy mintha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinál úgy mintha nem tudná az okot?

Figyelt kérdés

Kevés az intimitás és a szex köztünk ezért szólt is. Ekkor elmondtam hogy így már + 15kgval annyira nem vonz, pláne hogy nem ilyen volt.

Tudja az okot miért Kevés a szex, mégse tesz semmit hogy több legyen, akkor miért teszi szóvá mégis?

2021. aug. 4. 18:30
 1/7 anonim ***** válasza:
90%
Talán mert vele vagy? Mit vársz? Az a 15 kg nem az utóbbi 2 hètben kúszott fel rá. Ha ennyire nem tetszik, ès nincs változás, akkor mièrt is nem szakítasz?
2021. aug. 4. 18:35
 2/7 anonim ***** válasza:
87%
Ha ő nem felszínes és szeretne téged +15 kilóval is, nehezen tudja beleképzelni magát egy felszínes gyökér fejébe és azt hiszi, még mindig szereted ettől függetlenül. Hagyd ott, majd akkor rájön. És mindketten találtok hozzátok illő párt.
2021. aug. 4. 19:26
 3/7 A kérdező kommentje:
Nyilván nem 2 nap eredménye de hiába szóltam az elején,találtam ki dolgokat. Ő ráfogta a fog.gátlóra, azt mondtam hogy akkor menjen vissza dokihoz nem ment, mondtam azt is h lehet attól is de akkor kB minden nőnek aki tabit szed gurulni kéne kB. Én elmobdtam segíteni próbáltam hogy min változtasson, ő csak a tabit látta hibásnak eldontotte, letette és lám ugyanúgy jöttek a kilók, nekem nem hitte
2021. aug. 4. 20:28
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Jó ès? Most ki a kèrdès? Nem kívánod, ezek szerint már elègedetlenkedèsedből règóta. Akkor mièrt is vagy vele?
2021. aug. 4. 20:31
 5/7 anonim ***** válasza:
*elèg règóta
2021. aug. 4. 20:34
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ès mi a terved egyèbkènt? Èrtem èn, hogy itt elsírod a bánatod, mert te "megmondtad". De mit akarsz? Nem szexelsz vele azèrt sem, szemèbe vágod kb hogy kövèr disznó, aztán mèsz tovább, ès èled a világof mellette. Mire vársz? Tènyleg mi a terv?
2021. aug. 4. 20:38
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Csak nem te vagy már megint a barátnővel aki két munkahelyen dolgozik, gyereket szeretne és meghízott, azon kívül szerinted lusta is?
2021. aug. 4. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!