Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan mondjam el neki érthetően?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el neki érthetően?

Figyelt kérdés

Rettenetesen zavar a lustasága. Nő létemre kertészkedek, füvet nyírok (akár damilossal is), fát hordok. A családomra azt tudom mondani, hogy dolgosak. Nincsenek magas iskoláik, nincsen különleges állásuk, ennek ellenére sokat dolgoznak és itthon a ház körül is igyekeznek mindent rendben tartani. Párommal össze fogunk költözni, de egyszerűen nem érzem azt, hogy ő is fog csinálni valamit a ház körül. Egyszer már szóvá tettem, hogy segíthetne többet.. Most mosogat és törölget. Nyilván nem erre gondoltam. Amíg az idős édesapám kaszál vagy fát vág, addig ő nyugodt szívvel kávézgat és telefonozik. Hihetetlen mekkora önuralmam tud lenni, hogy ne mondjak neki csúnyát.

Szinte biztos vagyok benne, ha lesz egy kertes házunk (mert ő azt szeretne), akkor mindent én fogok csinálni.

Hogyan kezelnétek vagy mit csinálnátok a helyemben? Igyekszem megbeszélni vele, de neki teljesen más felfogása van ilyen téren, másképp nőttünk fel. A szakítást igyekszem kerülni.

2021. aug. 4. 09:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
74%

Nem túl jó előjelek a közös jövőtökre nézve...

Engem az idegesítene legjobban,hogy nyugodtan nyomkodja a telóját

miközben egy idősebb ember ott dolgozik körülötte, ráadásul

ha jól értem ott is lakik,vendégként.

Szóval ez nálam elég durva jellemhiba. Oké,a mai fiatalok

nagyrésze nem érzi azt hogy illő lenne megkérdezni legalább

hogy nem-e segíthet valamiben.. De nekem ilyen fickó

tuti nem kellene... Van olyan rokonom,aki kifogott egy

hasonló nevelésű srácot, a csaj azt szokta mondani a férjére,

hogy ő a 3. gyereke...Semmit nem segít csak amikor már

a kezébe nyomja a gyereket, vagy a porszívócsövet...

Frankón meg van zuhanva a csaj, szóval én nagyon elgondolkoznék

egy komoly beszélgetésen. Aztán ha nem változtat,vagy nem érti

a problémát,nem biztos hogy közös jövőt terveznék vele továbbra is.

2021. aug. 4. 10:45
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez igy zsakutca. Nem akarsz szakitani, de olyan legyen, aki nem lusta. Ezt feloldani ketfelekeppen lehet, vagy o megvaltozik varazsutesre, nyilvan tudjuk, hogy milyen szintu magiara lenne itt szukseg, vagy pedig te keresel egy olyat, aki nem lusta. Mivel a szakitast kizartad, csodak meg nincsenek, igy marad minden ugyanigy. Nyugi lesz majd egy olyan pont az eletedben, amikor a szakitas egyutt jar a boldogsaggal. Addig meg nem leszel boldog. Mivel te is tudod, hogy mi a megoldas, megsem azt csinalod, igy sajat magad fogod lerombolni a sajat boldogsagodra az eselyt. Miert nem szereted magad annyira, hogy ne szolgald tovabb ezt a kiralyfit? Egesz eletedben cseled akarsz lenni? Nem erdemled meg az egyenjogu parkapcsolatot? Hova fog ez vezetni hosszutavon?
2021. aug. 4. 12:55
 13/13 anonim ***** válasza:

Nyugi, nem fog változni, és te majd szépen lassan beleszakadsz a munkába.

Gyereket ne csináljatok.

2021. aug. 4. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!