Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A szőrtelenítés nektek nyáron...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szőrtelenítés nektek nyáron okoz gondot párotok előtt?

Figyelt kérdés
Nyáron gyorsabban nő, de ki kell várni, amíg 2-3 mm lesz, hogy gyantázható legyen. Van akit ez zavar, hogy oldjátok meg, csajok?

2021. aug. 2. 17:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
77%
A kozmetikusok azért nem javasolják a borotvát, hogy minél többen menjenek hozzájuk gyantáztatni. De nem lesz több szőrszálad azért, mert borotválod. 😉
2021. aug. 2. 18:58
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem a parom miatt okoz gondot, hanem mert alapbol gyulolom.

A borom soha az eletben nem birna ki 2-3 naponta borotvalast, az ossze tobbi verzio is katasztrofalisan mukodott egesz eletemben, ugyhogy iden elkezdtem a lezeres szortelenitest.

Telen, amikor csak a baratom latja, nem csinalok a labammal semmit, csak masfel havonta egyszer:P

2021. aug. 2. 19:44
 13/17 anonim ***** válasza:
53%

#1 nekem is erős szőrzetem volt régen, bár nem vagyok fehérbőrű. Mármint magyar vagyok, de könnyen barnulok és télen sem fakulok ki falfehérre. :D

Szerintem ősszel kezdj el gyantáztatni, következő nyárra már elviselhető lesz és talán meg tudod várni majd azt a 3 hetet, míg szedhetőre nő.

A borotva nem sűrít, viszont valóban erősít. Életemben 1x borotváltam le hülye tiniként a pihés hasamat, azóta küzdök fekete szőrszálakkal... Epilálom azóta.

A lábamat is olyan 18 éves koromig borotváltam, azóta gyantáztatom. Már alig nő pár szál, az sem látszik, olyan szinten ritkult és gyengült az évek alatt.

Szóval a kérdésre is válaszolva, a lábamat gyantáztatom, a hónaljamat epilálom, intim területet borotválom csak. Jelenleg nincs párom, de az exemet abszolút nem zavarta a "szőrös" lábam, észre sem vette, nem foglalkozott különösebben vele, hogy most full sima, vagy sem.

2021. aug. 2. 19:58
 14/17 anonim ***** válasza:
95%
LOL, ez kozmetikusok varosi legendaja, hogy erositi a szort. Bar ne csesztem volna el eveket a gyantazassal. Borotvalom husz eve, babapopsi tapintas, nem pattog ki, nem latszik at, pedig fekete. Es zuhany alatt is labak, honalj, intim teljesen het perc max.
2021. aug. 3. 02:53
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

A borotva nem hat a szőrtüszők mennyiségére, nem is értem, mi ez a hülyeség. Már csak azért sem, mert a bőrfelszín felett történik.

Viszont egyenesen vágja el a szőrt, amiatt tűnik szúrósnak, amikor nő.

2021. aug. 3. 06:02
 16/17 anonim ***** válasza:
Barátnőm gyantázik, engem egyáltalán nem zavar, ő van rajta kiakadva hogy úristen szőrős és látszódik, valóságba meg ha nem közelről nézed világítás mellet nem tűnik fel.
2021. aug. 3. 08:52
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem okoz gondot, de mar nagyon unom.. feher boru vagyok jo eros szorzettel. Van hogy par ora mulva mar erzem hogy no a szor a labamon. Uuuutalom. Csak borotvalok. Mast nem merek 🤣
2021. aug. 3. 10:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!