Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan vegyem rá, hogy többet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá, hogy többet segítsen otthon?

Figyelt kérdés
Barátom színész, sok új bemutatója lesz, folymatosan tanulja a szerepeit. Nagyon szereti a munkáját, a közönség is őt, én elfogult vagyok vele, de mások szerint is nagyon tehetséges. Nekem is fontos a munkám, én egy irodában dolgozom,tehát nem otthon ülök hétköznap. Mégis szinte sosem segít, nekem kell mindent megcsináljak otthon. Számtalanszor szóba hoztam, hogy segítsen, akár abban, hogy elmosogat néha, felvágja a főzéshez a hozzávalókat,kivasal, bepakolja a mosógépet, porszívózik, felmos stb. Válasszon, hogy ezek közül mihez van leginkább kedve. Erre mindig az a válasza,hogy tanulja a szerepeit, nem ér rá, vagy épp fáradt.
2021. aug. 2. 10:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, a férjemmel saját vállalkozásunk van, dolgozik mint egy állat, közben kitalálta, hogy levelezőn beiratkozik az egyetemre, hogy tovább képezze magát.

Emellett heti 2x sportol, van magánéletünk, programjaink és mégis el tud mosogatni maga után, be tudja pakolni a mosógépet stb.

Ez csak lustaság kérdése...

2021. aug. 2. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!