Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, ha ő még nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha ő még nem szeretne gyereket, de én már igen?

Figyelt kérdés
20L vagyok. A barátom 21F. Én már szeretnék egy kisbabát, fiatal anyuka szeretnék lenni, de ő azt mondta hogy egy jó pár évig még nem szeretne gyereket. Igazából őt is meg tudom érteni, de szerintem engem is meglehet.. Szerintetek mit csináljak?
2021. júl. 31. 15:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
50%

Én is ezt akartam írni, hogy akkor keress 25 vagy akár 30 feletti pasit is.

Én pl. 27 éves vagyok, még nem akarok gyereket, de majd harmincpár évesen igen. Szóval egy 6-10-12 évvel idősebb pasi jót tenne neked. De olyat keress, aki gyereket is akar. A férfiak meg akkor már előbb akarnának gyereket egy 20, mint egy 30 éves nővel.

2021. júl. 31. 17:02
 12/14 anonim ***** válasza:
0%

#9! Mi a legfőbb vágyad? Ahhoz kellene a párod is, és ha nemet mondana mit tennél te nyomoronc! Ésszel gondolkozz már, gyermek nélkül mi értelme az életemnek? Azért mert másnak vagy neked( nektek) nem lehet az nem hatalmaz fel téged hogy (idiotazd) a véleményt író embert.

Az az idióta aki kiírta a kérdést! Fasz kalap.

2021. júl. 31. 17:05
 13/14 anonim ***** válasza:
20%
Mire akarsz szülni? Pucér sggre, mert olyan menő egy kisbaba? Aha, hogyne... Előbb nem ártana dolgozni is valamennyit, hogy ne anyuékhoz rohanj, ha valami gebasz lesz, pl elhagy, lesérül ne adj Isten meghal a pasid.
2021. júl. 31. 18:15
 14/14 anonim ***** válasza:
12, szerintem senki vágyai sem függenek egy másik embertől. Mit tenbék, kb békén hagynám es visszavennék a bsztatásból. Azért mert a te egyetlen produktumod a parazita, attól még nem kéne ilyen stílusban írni, pitcafejű féreg barátom.
2021. júl. 31. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!