Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavar még mindig, hogy az exemnek talán új kapcsolata lesz?
Ex barátommal több mint fél évig voltunk, együtt és kb 1,5 hónapja lett vége ennek. Oszttársam a srác és elég nehezen felejtettem el de úgy érzem sikerült kiverni a fejemből..viszont még mindig zavar h tudom h vki teccik neki és h talán új kapcsolata lesz.
pedig én azóta már szakítottam egy emberrel bár sajna azt hiszem abba ilyen menekülés szerűen mentem bele
és most van egy srác aki teccik és úgy érzem meg mások szerint is én is neki.de mégis zavar a tudat h exemnek tetszik vki.ez mitől van?:S:S:$
Szerelmes vagy belé. :)
Komolyan beszélek. :)
Egyszerüen érzelmi viszonyulásod még mindig intenzív, és hiányoznak azok a dolgok amik összekötöttek titeket: csókolózás, szex. Hiányoznak neked, ugy mint ahogy Ő is. Próbáld ki hogy egyél 1 hétig folyamatosan pizzát, és a 8. napon nem eszel, mert nincs pénzed rá... vágysz rá :) ( a pizzára )
A volt pasid pizzásfiú volt? :DxD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!