Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan védjem ki azt, ha játszmából akarnának eljegyezni? Azaz azt bizonygatva hogy nem miatta megyunk szét, mert az ő szándékai jók voltak?

Figyelt kérdés

Szóval amikor veszekedés közben pedzegetik ill a kapcsolat mélypontján hozzák fel meg stb.

Azaz ha szakitunk ő elmondhassa azt, hogy én tettem a kapcsolatot tönkre, miattam mentünk szét, én vagyok a gonosz meg a stb.

Es akkor esetleg úgy sakkmattot adna egy kézkéréssel.

Azaz ha helyben elutasitom is, már ez lenne hogy az ő szándékai tiszták és az enyémek nem voltak azok ezekszerint IS.

Ha elfogadom akkor is simán szakithat ugy, hogy ő emelt fővel merthát ő korrekt volt meg jót akart el is jegyzett es de én meg milyen aki tönkretett mindent.

Nah mindezt a játszmát, hogyan lehetne előre akár de kivédeni?

Szeretem őt, és ezt mindenkeppen kerem figyelembe venni, azaz nem akarok szakitani, nem akarom elrontani, de neki általában baja van velem, hibáztat stb és valszeg ilyen távlatokig is képes elmenni.

Valoszinű. Azaz nem 100, de úgy 50% esélye az van. És most nezzuk azt az esetet ha ezt megtenné.

2021. júl. 29. 16:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
76%

Ezt a játszmázást felesleges

Irtad te nem

Utso hozzászólásod olvasd el

Ha idegesit ami nem is csoda, hogy mindig rád huzza a vizes lepedöt, rúgd ki Ilyen egyszerű Nem kell megfejteni

2021. júl. 29. 18:22
 12/18 A kérdező kommentje:

10 irtam azt az opciot is ha nemet mondok. Ugyanez lenne. Hogy ő a korrekt en meg a nem korrekt. Ő a nagy feddhetetlenség maga.

Szted erne bármit is ha azt mondanám neki felesleges jatszmaznod? Abbol is az lenne hogy á ő aztán nem játszmázik. Nekem fordul ez meg a fejemben. Ergo megint en lennek hibas.

2021. júl. 29. 18:36
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Akkor csillogó szemmel mondj igent, ő meg törheti a fejét, hogy most jól kicsesztél vele, kénytelen lesz elvenni, hogy el tudjatok válni.
2021. júl. 29. 19:07
 14/18 A kérdező kommentje:

Irtam azt a verziot is mi lenne.

Kidob és ő a hős mert ő aztan jot akart.

2021. júl. 29. 19:45
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Minek kínlódsz vele?

Jól úgyse jössz ki ebből

2021. júl. 29. 20:11
 16/18 anonim ***** válasza:
Te nem a látássérült, drogériás csávó nője vagy, aki napi két kérdésben szídja a nőt? Az lehet ennyire hülye és értetlen.
2021. júl. 29. 20:18
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha szétmentek akkor mégis kinek a szemében lesz ő a jó, csak mert megkért és jót akart? Nem mindegy? Ha már megy a játszmázás, akkor úgysem életképes ez a dolog kettőtök között, nem egyszerűbb most szakítani, mint mondjuk házasság és gyerek után?

Ha a kapcsolat mélypontján vagy veszekedéskor megkér, akkor csak kérdezz vissza, hogy miért kér meg? Szerinte a házasság a megoldása annak, hogy nem tudjátok megbeszélni a problémáitokat? Mit oldana meg?

2021. júl. 30. 06:44
 18/18 anonim ***** válasza:
En biztosan nem szeretenek egy olyan kapcsolatban lenni, ahol a masik a szent es mindig en vagyok a hibas. Akkor sem, ha ez a valosag. Inkabb keresek akkor egy gyarlobb embert, aki neha hibazik, de vallalja a felelosseget. Ez a "ferfi", akit szeretsz egy olyan kisgyerek szintjen van, aki letagadja, hogy o torte ossze a vazat, mikozben focizott a lakasban. Nem nott meg fel, ez a problema vele. Raadasul nem a parjakent kezel, hanem verseng veled, szinten a gyerekek szokasa ez. Elmondanad, hogy a nagy szerelmen kivul (amirol mar az emberek nagy tobbsege tudja, hogy neha teljesen fals) mi utal arra, hogy ez egy mukodo parkapcsolat? Tele van red flagekkel, legalabb 3-at, de inkabb 4-et te is felsoroltal. Szerelem ide vagy oda, ez egy halott kapcsolat. Annyi nem eleg egy kapcsolathoz, hogy van szerelem benne, mikozben alapveto dolgok meg hianyoznak. A beton sem lesz tul izmos cement nelkul. Es hiaba ontesz melle meg sodert, ha a masik nincs benne sose fogja ellatni a funkciojat. En a helyedben azon gondolkoznek el, hogyan kerultel ilyen helyzetbe, hogy beleszerettel egy kapcsolatra alkalmatlan emberbe. Mert a kovetkezo alkalommal ebbol mar tanulnod kene, hogy ne kovesd el ugyanezt a hibat.
2021. júl. 30. 13:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!