Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan keltsem fel a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan keltsem fel a párom figyelmét?

Figyelt kérdés

Régen mindig ő keresett, virágot hozott, mindig írt, alig várta, hogy velem legyen. Már 3 éve vagyunk együtt, össze is költöztünk, azonban alább hagyott a kíváncsisága felém.

Hogyan vonhatnám magamra a figyelmét? Arra gondoltam, hogy csak akkor keresem, ha valóban fontos, nem bújok stb. Hátha megbecsülné a szeretetemet.

Természetesen nem az a vágyam, hogy naponta virággal és ajándékokkal halmozzon el, hanem csak érdekeljem egy kicsit jobban.

2021. júl. 28. 19:12
 1/6 anonim ***** válasza:
87%

Megszokta.

Környezetváltozás. Sok-sok közös és társasgábéli program házon kívül.

2021. júl. 28. 19:15
 2/6 anonim ***** válasza:
45%
Megunt, mindig ott vagy, ez ilyen.
2021. júl. 28. 19:41
 3/6 anonim ***** válasza:
71%
Talán te is tehetnél érte valamit...
2021. júl. 28. 20:03
 4/6 A kérdező kommentje:
Kedves hármas válaszoló! Bár nem írtam oda, de én is szoktam neki kedveskedni. Meghívom vacsorázni, apróságokkal képem meg, amiket szeret, megmasszírozom, megfőzöm a kedvencem ételét, egy nehéz nap után kedvére kényeztetem. Nyilván nem tudtad, mert nem írtam oda, de kérdés nélkül nem értem miért kell feltételezni ilyesmit.
2021. júl. 28. 20:57
 5/6 A kérdező kommentje:
A többieknek pedig köszönöm a tartalmas és hasznos válaszokat, azoknak is, akik privát üzenetet küldtek!:)
2021. júl. 28. 21:01
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

A játszmázást semmiképp sem ajánlanám. Csak még távolabb kerültök egymástól.

Viselkedj őszintén a barátoddal. Ha jól esik hozzábújni, akkor tedd meg. Ha beszélgetnél vele, akkor beszélgess vele. Ha direkt távolságot tartasz, akkor nagyon hamar elkönyveli magában, hogy nincs igényed rá.

Eljött az a pont, ahol át kell gondolni közösen, hogyan tovább. Mérlegelni kell, hogy együtt vagy külön akarjátok folytatni. Ha együtt maradtok, akkor bizony el kell fogadni, hogy egy hosszú távú kapcsolatban vannak ilyen meg olyan időszakok. Van, amikor több türelem kell a másikhoz. Te mutasd ki továbbra is a szeretetedet. Ha mind a ketten őszintén a folytatás mellett döntötök, akkor vissza fogtok találni egymáshoz.

2021. júl. 28. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!