Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hozhatnám vissza magamba az érzelmeket? Hogyan szeressek újra bele? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Az első két évünk csodálatos volt, minden mondhatni tökéletes volt, aztán jött idén év elején egy óriási törés, és onnantól kezdve számomra olyan, mintha a párom helyett egy másik embert néznék. Annyira szeretném újra érezni azt a vágyakozást utána, de egyszerűen annyira rágörcsölök, hogy nem megy. Nézegetem a régebbi képeinket is, de semmi.. Folyamatosan az a bizonyos 'tüske' van bennem.. Elmúlhat ez bármikor? Vagy idővel csak rosszabb lesz? Még nem élünk együtt, idén év végére terveztük, amit eddig annyira vártam, valóban vele képzeltem el a jövőm, mással nem is tudtam volna, de már nem vagyok benne biztos. Lehet, hogy már csak egyfajta ragaszkodás érzés van bennem, nem tudom.. Tanácstalan vagyok. Az a baj, hogy az a törés olyannyira meginogtatott bennem mindent, minden érzelmet, a bizalmat felé, az ő hűségét, őszinteségét, mindent, amit a két év alatt felépítettünk.. Beszéltem már vele erről még korábban, neki persze nem volt annyira megrendítő az a számomra ominózus dolog, így ő úgy gondolja, hogy egyszer beszéltünk róla, és már minden rendben van.. Érzem rajta, hogy próbálkozik, szeret, meg persze kedves és jó hozzám, de mindig, mikor vele vagyok, szimplán már csak jó.. Nem várom 'repesve', csak tudom hogy találkozunk és ennyi.. Nem tudom, mit csináljak..

Volt már valaki hasonló cipőben? Meg tudtátok oldani? Esetleg több közös program, romantika segített a dolgokon?

Tanács, ötlet, hideg, meleg, tapasztalatok, bármi jöhet. Köszönöm előre is! (27 N)

2021. júl. 28. 00:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ez azért nagyon komoly ok arra, hogy ne tudjál ugyanúgy nézni/gondolni rá.

Őszintén én egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy újra szerelem lobbanna benned, mert ezzel valóban minden kétségessé vált: veled tervez hosszútávon, szeretne egyáltalán gyermeket, képes kiállni melletted, stb...? Vagyis így tudom elképzelni, hogy hasonló kérdések kavarognak benned. Ugyanakkor ezzel okozott egy olyan traumát, amit nem olyan egyszerű feldolgozni, valljuk be. Te szeretted volna a kicsit, de az ő nyomására, meg mert szereted, lemondtál róla. Egy testileg-lelkileg nagyon megterhelő dolgot vállaltál be őszinte akaratod ellenére - hát persze, hogy valami eltört benned!

Másrészről érdekes olyan szempontból a dolog, hogy ha megtartottátok volna a babát, akkor arra érzésed szerint mit lépett volna? Mert ha meg emiatt ne adj' Isten elhagy, vagy egyszerűen nem vállal részt a gyereketek nevelésében, hát... Az sem lett volna egy jó forgatókönyv.

2021. júl. 28. 11:14
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem érdemes egyűt maradni ez után.

Életetek végéig marna a tüske.

Ha nem akarsz idegroncs lenni akkor szakíts vele.

2021. júl. 28. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!