Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érdemes bajlódni azzal,hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes bajlódni azzal,hogy az ember párkapcsolatot akarjon vagy akár házasságot?

Figyelt kérdés
Azért kérdem mert azt látni össze jönnek szakítanak,házasodnak elválnak. Akkor mindig jön a duma monogámia nem létezik mert úgy is megcsalják az emberek egymást ha nem az egyik akkor a másik. Meg azt látom a dugás lett az egyik legfontosabb dolog mindenek felett. Barátomnak is van egy 19 éves kapcsolata gyerek is van a barátnőjével sincs mindig jóban az utóbbi időben szeretőzni kezdett,mi értelme így egy kapcsolatnak? Gyerekre hivatkozik,hogy amiatt nem mennek széjjel,de sokan ezt csinálják.

2021. júl. 27. 20:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

A net az szinte teljes mértékben felejtős.

Szinte mindegyik oldal arra megy rá, hogy fizesd be a díjat, és utána nem történik semmi.

2021. júl. 29. 10:06
 12/20 A kérdező kommentje:

11/

Csak hát élőben meg nagyon nehéz,nekem lehetetlen.

2021. júl. 29. 12:07
 13/20 anonim ***** válasza:

Egyem meg az arany kicsi szívedet, hidd el, hogy nem csak neked, mindenkinek.

Ez nem a te problémád, és a te hibád, ez egy általános probléma.

Rengetegen ezzel küzdenek.

Sajnos egy dolog van csak.

Élni kell az életet, a hétköznapokat, és vagy hoz valamit az élet, vagy nem.

A társkeresés már kezdi utólérni a lottózást. A lottó, az 100% ban szerencse, a megfelelő társra találás meg 95 % ban.

A baj az, hogy ez ellen nem is igazán lehet tenni semmit.

Ha erőlködik, görcsöl az ember, akkor még rosszabb lesz.

2021. júl. 29. 13:32
 14/20 A kérdező kommentje:

13/

Nekem még a szex találás is olyan mint a lottó ahogy írtad...

2021. júl. 29. 15:30
 15/20 anonim ***** válasza:

Sajnos igen.

Én egyedül élek Bp.-en, van lakásom, szabadidőm akkor van amikor én akarom, és mégis.

Még a szexpartner is nagyon nehéz, nem hogy egy igazi jó kis kapcsolat.

2021. júl. 29. 16:00
 16/20 A kérdező kommentje:

15/

Gondolom a szexkapcsolat dologhoz is kell valami speckó kisugárzás adottság. Van egy barátom nem nagy durranás de bármikor fel tud szedni csajt szexre sőt nem is neki kell udvarolni a csajok állnak rá. Én meg hiába vagyok jóképű normális nuku szex is.

2021. júl. 29. 16:47
 17/20 anonim ***** válasza:

No igen.

Ezt mondtam. Akinek szerencséje van, annak úgy jönnek a nők, hogy nem is akarja.

Akinek nincs szerencséje, az meg ha megfeszül, akkor sem jön össze semmi.

Sőt.

Azt vettem észre, hogy ha valaki nagyon rendben van, az még talán hátrány is kicsit.

Ha jóképű az ember, rendesen öltözik, jók a testi adottságai, tehát nincs elhízva, ez még kicsit hátrány is.

Hisz mindenki azt mondja,

"ó hát ez olyan jól néz ki, hogy biztosan van valakije "

Én sem nagyon merek kezdeményezni nagyon szép, nagyon csinos nőknél, mert én is pont így gondolkodom.

Biztosan van valakije, miért pont éppen én kellenék neki.

2021. júl. 29. 17:10
 18/20 A kérdező kommentje:

17/

Ne én minden nőnél így gondolkodom sajnos az utóbbi időben,hogy miért pont én kellenék neki. Ez amúgy lehet a netes társkeresés miatt is,hogy nem is kíváncsiak milyen is az ember valójában csak a kinézet egy képen. Pedig sokszor már egy telefon hívásban hallott hang is okozhat kellemes meglepetést de arra is szarnak kb.

2021. júl. 29. 19:24
 19/20 anonim ***** válasza:
Az egyik kommentelő jól leírta, manapság a legtöbb ember fenntart egy szociális imidzset és elnyom magában egy csomó dolgot. Nos, ezek az elnyomott dolgok a felszínre fognak törni nem túl szép formában, pláne egy komolyabb kapcsolatban, ahol elengedhetetlen, hogy megnyíljunk a másiknak. A legtöbb ember amúgy nem tudja, mit akar, mikor lenne alkalmam egy kapcsolatra én is általában kihátrálok.
2021. júl. 29. 20:12
 20/20 A kérdező kommentje:

19/

Hát én nem hátrálnék csak alkalom sincsen....

2021. júl. 29. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!