Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire gondolnál az alábbi dolgok után?
Szóval, egy hete nem volt köztünk testi kapcsolat. Tegnap próbálkozott, de nem volt kedvem, mert este 9kor is még telefonált. (Hívta egy ügyfél, munka miatt, nem kellett volna felvennie)
Reggel önkielégítést végzett, majd elment dolgozni. Rákérdezett,hogy van-e valakim. Mondtam, hogy nincs, én őt szeretem. Elmondta, hogy bánja a tegnapi dolog, bocsánatot kértem. Megcsókolt, azt mondta nagyon szeret, és majd siet. Ez volt fél 6 körül. Fél9kor írt egy emailt, hogy "ma már nem találkozunk, mert nem érek rá. pusz".
Felhívtam,kinyomta a telefont. Küldtem neki visszahívós sms-t is, de semmi válasz.
Egész délelőtt bőgtem, gondolkoztam, hogy mivel bánthattam meg. Azt beszéltük, hogy ma bográcsozunk. Ehelyett emailben közli, hogy nem ér rá, és ha hívom, nem veszi fel.
Szerintetek? :( 19L
hát de senki sem mondta, hogy aki nyíltan beszél a szexről az ribi lenne. Igen másként működünk, de az én véleményem az, hogy ha azt a kis időt nem bírja ki, akkor sz.emét. Ezt meg kéne értenie egy értelmes felnőtt ffinek. Ha pl. a ffi beteg, akkor neki sincs hangulata kufircolni.
Igen más dolog az, amikor egyszerüen nincs kedve a nőnek és azért nem bújik ágyba, mert nem kívánja. Akkor már nincs mit csodálkozni azon, ha a ffi más nő után néz.
Azért kicsaphattad volna neki kézzel menzesz alatt.
Fiúk 2 naponta kb igénylik, hogy elmenjenek, mindegy milyen módon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!