Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mire gondolnál az alábbi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire gondolnál az alábbi dolgok után?

Figyelt kérdés

Szóval, egy hete nem volt köztünk testi kapcsolat. Tegnap próbálkozott, de nem volt kedvem, mert este 9kor is még telefonált. (Hívta egy ügyfél, munka miatt, nem kellett volna felvennie)

Reggel önkielégítést végzett, majd elment dolgozni. Rákérdezett,hogy van-e valakim. Mondtam, hogy nincs, én őt szeretem. Elmondta, hogy bánja a tegnapi dolog, bocsánatot kértem. Megcsókolt, azt mondta nagyon szeret, és majd siet. Ez volt fél 6 körül. Fél9kor írt egy emailt, hogy "ma már nem találkozunk, mert nem érek rá. pusz".

Felhívtam,kinyomta a telefont. Küldtem neki visszahívós sms-t is, de semmi válasz.

Egész délelőtt bőgtem, gondolkoztam, hogy mivel bánthattam meg. Azt beszéltük, hogy ma bográcsozunk. Ehelyett emailben közli, hogy nem ér rá, és ha hívom, nem veszi fel.

Szerintetek? :( 19L

2010. aug. 28. 11:25
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
0%
Ugyan már,sok nő:Mentstruálok most ne fáj a fejem most ezért stb stb,amikor meg pasi félrelép ő a g*ci mikor asszony szűzmariskát játszik és nem lehet vele egy jót szexelni.
2010. aug. 28. 12:20
 32/39 anonim ***** válasza:
100%
nem értek veled egyet. Nem vagyunk szex gépek, hogy amikor a pasi azt mondja feküdj alám máris hopp ugrom. Ha nem bírja ki a ffi azt az időt amikor a nőnek a havi baj miatt nincs erre szüksége, és ez alatt az idő alatt félre lép, az egy mocsok. Az megint más, ha a nő hónapokig nem akar ágyba bújni a ffival.
2010. aug. 28. 12:26
 33/39 anonim ***** válasza:
Nem vagyunk sex gépek csak a nő meg a férfi telejesen másként működik,mondjuk én nő vagyok mégis kivánom a szexet tudok róla nyiltan bezsélni,tudom mi a jó nekem,és nem vagyok prűd és tnem érzem magam szar ribancak ezért...Az egy dolog h menstruál,de szerintem itt nem a menzesz a fő ok....
2010. aug. 28. 12:28
 34/39 anonim ***** válasza:

hát de senki sem mondta, hogy aki nyíltan beszél a szexről az ribi lenne. Igen másként működünk, de az én véleményem az, hogy ha azt a kis időt nem bírja ki, akkor sz.emét. Ezt meg kéne értenie egy értelmes felnőtt ffinek. Ha pl. a ffi beteg, akkor neki sincs hangulata kufircolni.

Igen más dolog az, amikor egyszerüen nincs kedve a nőnek és azért nem bújik ágyba, mert nem kívánja. Akkor már nincs mit csodálkozni azon, ha a ffi más nő után néz.

2010. aug. 28. 12:34
 35/39 anonim ***** válasza:

Azért kicsaphattad volna neki kézzel menzesz alatt.

Fiúk 2 naponta kb igénylik, hogy elmenjenek, mindegy milyen módon.

2010. aug. 28. 12:41
 36/39 A kérdező kommentje:
Azt mondta nem akarja, megvárja míg lehet szexelni.
2010. aug. 28. 12:54
 37/39 anonim ***** válasza:
Ne haragudj de szerintem a barátod egy hatalmas nagy b*nkó... Nem igaz hogy 1 hetet nem bír ki-.-"" Hát ha nekem azt mondaná a barátom hogy elmegy k*rvázni, tuti hogy szakítanék vele...
2010. aug. 28. 13:55
 38/39 anonim ***** válasza:
Hát.. ez igen érdekes.. szerintem beszélnetek kéne. lehet hogy mind ketten férre értettétek egymást. Szerintem az se jó ha te is inkább elutasítod az ágyban mert ezzel köönnyedén másik ágyba lököd. de nekem elég gynaus hogy már van valakije.. nemtudom beszéljetek ennek nincs más módja! sok szerencsét szia
2010. aug. 28. 15:42
 39/39 anonim ***** válasza:
Szerintem ne foglalkozz egy ilyen köcs*ggel. Mi az, hogy k*rvázni megy??? Ha az én pasim ilyet mondana, úgy b*sznám ki, mint macskát sz*rni. 19/L
2010. aug. 29. 03:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!