Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hatalmas berobbanás, szerelem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hatalmas berobbanás, szerelem, majd a nagy semmi?

Figyelt kérdés

A páromat már régóta ismerem. 6 éve akadt meg egymáson a szemünk, de akkor nem volt alkalmas a helyzet. Párja volt, nekem is párom lett, de amikor vége lett a kapcsolatának finoman ostromolni kezdett. Főleg miután az én kapcsolatom is gallyra ment.

Beadtam a derekamat, szerelmet vallott már az első hónapban, verset írt, a tenyerén hordozott. Én mindig lassítottam, nem vagyok az a fellángolós típus. Ő ezt sértésnek vette valószínű. A szex sem úgy működött, ahogy az az ő fejében élt és most ott tartunk, hogy nálam kialakult a kötődés, a mély szeretet, szerelem, amit olyan ritkán ér el bárki is nálam. Ő pedig úgy érzem nem azt kapta tőlem, ami a gondolataiban élt rólam évekig és talán csalódhatott, kezd elfordulni tőlem.

Ha felhozom hárít. Mindig azt mondja ez hülyeség. Szeret és velem akar lenni, de ő ilyen "rideg" típus. Nem tudom megbeszélni vele, hogy én úgy érzem érzelmileg játszik velem, kiábrándult. Ha rideg típus, az elején miért volt olyan odaadó, izzó, szerelmes, nyakban csüngő? Mára semmi... Most pl. elutazott egy hosszú hétvégére és egyszersem hívott. Írni is max napi fél mondatot, ami persze egy idő után bele is férhet akár egy stabil kapcsolatba, de bennem most inkább mégtöbb kételyt szül. Nem is hiányzom neki. Fél lábbal kezdek kint lenni ebből a kapcsolatból, pedig szeretem.

Mi a fenét művel!?

2021. júl. 25. 10:50
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem ismerem a párodat. Hasonló típus vagyok, csak nőben - romantikus hősszerelmes. Szükségem van múzsára, akkor tudok írni. Nagyon hirtelen leszek fülig szerelmes és ugyanezt várom el a másik fél részéről is. Ha nem kapom meg, tovább állok. Elárasztom versekkel, prózával a kedvesemet,akit idealizálok és nem veszek tudomást a negatív vonásairól. Ha ő nem ájul el ettől, akkor lanyhulni kezd az érdeklődésem és elkezdek kiábrándulni, új múzsát keresek. Valószínűleg ő is hasonló típus lehet.
2021. júl. 25. 10:58
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Egyértelműen túltolta a dolgot és nem azt kapta amit előzőleg várt így lecsökkent az érdeklődése irántad. Sajnos erről mindkét fél tehet, együtt rendbe lehet hozni. teljesen mindegy mit válaszol a kérdésedre ha nem annak megfelelően viselkedik, ha egy férfi egy kapcsolat elején már passzívan viselkedik akkor nem sok jót remélhetsz.

Vannak akik ezt szándékosan csinálják, nagyon gyorsan akarnak sokat kivenni egy kapcsolatból és ha nem azt kapják amire szükségük van akkor tovaszökkennek, egyben elvárják a másik féltől hogy vegye fel a tempóját és olvasson a gondolataiban. Nálatok is ez történt, amikor már elhitted hogy lehet a kapcsolatból valami addigra a párod már eleresztette a gyeplőt és valószínűleg a következő jelöltet keresi.

2021. júl. 25. 11:27
 3/5 anonim ***** válasza:
73%
Nem viszonoztad a közeledését olyan módon, ahogy azt ő elvárta volna, most ezért büntet téged - ha azt hiszed változni fog, akkor nagyon tévedsz. Szerintem okosabban tennéd, ha most egy darabig egyedül maradnál és addig hanyagolnád a párkapcsolat témát, amíg nem dolgoztad fel az előző kapcsolatot ÉS ezt az elcseszett Don Juan-t.
2021. júl. 25. 11:39
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Én jártam így, egy férfi belémzúgott, udvarolt, úgy hogy párja volt és nekem is. Természetesen elutasítottam. Majd amikor mindketten szinglik lettünk, elkezdtünk találkozgatni, közös programok, közös utak, de visszavett az érdeklődésből, az udvarlásból. Szintén külön hétvége, nem keresett, stb.

Valószínűleg élt egy illúzió a fejében rólam, ami nem egyezett a valósággal. Ennyi a sztori.

2021. júl. 25. 11:51
 5/5 A kérdező kommentje:
Én is úgy érzem, hogy nem azt kapta amit várt. Ez szomorú, de azt gondolom nem az én hibám, hogy "mást képzelt belém", mint aki valójában vagyok. Én az a típus vagyok, aki szereti kibeszélni, ha valami nem klappol. Döntsük el, hogy megpróbáljuk helyes mederbe terelni, vagy elengedjük a dolgot, de nekem ez a passzív hozzáállás, szőnyeg alá söprés kínzó. Én sosem voltam ilyen vele, akkor sem ha úgy éreztem túltolja. Nem 20 évesek vagyunk már, hogy raboljuk egymás idejét és játszadozzunk egymással csendben. Az én lelkem éhezik ebben a kapcsolatban és ő erre tesz magasról.
2021. júl. 25. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!