Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Házaspárok! Nektek hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házaspárok! Nektek hogyan telik egy hétvége?

Figyelt kérdés
Mit csináltok együtt a házaspárotokkal? Mi sajnos semmit. Pedig 40 alattiak vagyunk. A feleségemmel nem lehet mit kezdeni.
2021. júl. 24. 21:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
92%
Egyik nap takarítunk, mert a gyerekek mellett hétköznap kb esélytelen. Másik nap valamilyen közös programot csinálunk (állatkert, városnézés, sétahajó, ilyesmik). Az otthonlevős napon az alvásidő kettőnké, akkor filmezünk, kirakózunk, beszélgetünk, stb.
2021. júl. 24. 21:38
 2/11 anonim ***** válasza:
82%
Mikor még jártatok mit csináltatok randi gyanánt??
2021. júl. 24. 21:38
 3/11 anonim ***** válasza:
89%

Pénteken du befejezzük a munkát

Enyém a haztartas hetvégére.

Ferjem aki lassan ex lesz vasarnapig kb max zabálni jön ki az agyból.. :(

2021. júl. 24. 21:55
 4/11 anonim ***** válasza:
76%
Ha nem dolgozik a férjem, akkor közös lángossütés szombat reggel, aztán én gyorsan le tudom a mosás+takarítás kombót. A gyerekünk vagy velem, vagy az apjával ténykedik az udvaron addig. Utána ebéd, alvásidő alatt vagy beszélgetünk, vagy szexelünk 😅 vasárnap a kerti meló napja, közösen. Ha délután jó idő van, akkor megyünk mindhárman vagy sétálni, vagy kirándulni közeli erdős helyekre. Este készülés a hétfőre, ha elaludt a gyerkőc, akkor vagy egymásnak esünk ismét, vagy választunk egy filmet és megnézzük, utána megvitatjuk a gondolatainkat a látottakról. Sokat nevetünk, a nehezebb helyzeteket is humorral igyekszünk kezelni. Nem mindig ilyen tökéletes minden hétvége, vannak kisebb viták, dacolások, de igyekszünk még aznap rendezni.
2021. júl. 24. 22:14
 5/11 anonim ***** válasza:
73%
Ahogy a hétköznapok. Munka, házimunka, gyerekekkel foglalkozás
2021. júl. 24. 22:21
 6/11 anonim ***** válasza:
91%
Tegnap átjött a párom haverja, vacsoráztunk aztán én elvonultam pihenni amíg a srácok iszogattak. Ma délelőtt takarítottunk, délután átjött 2 barátom, sütögettünk, beszélgettünk. Holnap kertészkedünk, elmegyünk sétálni és megnézünk egy filmet. Jövő héten még fogalmunk sincs, majd akkor kitaláljuk. Mindig van pihenősebb nap, egy nap letudjuk a heti nagyobb takarítást, elmegyünk bevásárolni - ezek a fix pontok de ezen felül ami épp jólesik. Én 33, ő 40.
2021. júl. 24. 23:20
 7/11 anonim ***** válasza:
90%
Míg együtt éltem a férjemmel, addig a következő volt a hétvége menete : én mostam, főztem, bevásárlást intéztem, takarítottam, ha kellett vasaltam. A gyerekkel foglalkoztam, mentünk ki mozogni éppen az évszaknak megfelelően. Addig a férjem elment otthonról elvileg dolgozni, de a nap nagy részét a haverokkal elbeszélgette. Délben hazajött enni, késő este vacsizni, majd bevágta magát a gép elé vagy a tv elé. Minden hétvége így telt.
2021. júl. 25. 09:00
 8/11 anonim ***** válasza:
De végre megszabadultál ebből a mókuskerékből:)
2021. júl. 25. 16:22
 9/11 anonim ***** válasza:
Meg. És most csak csodálkozom, mennyi szabadidőm van
2021. júl. 25. 16:29
 10/11 anonim ***** válasza:
És mit csinálsz a szabadidődben?
2021. júl. 25. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!