Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hol fent hol lent. Mit csinálj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol fent hol lent. Mit csináljak hogy tudjak dönteni?

Figyelt kérdés

Vannak dolgok a kapcsolatomban amik miatt gyakorta érzem azt hogy nem a megfelelovel vagyok, semmi ertelme vele lenni csak idorablo. (Listaba szedhetnem a pontokat önző nem empatikus, nem lehet ra szamitani, nem lehet vele haladni fejlodni, es ugy hat mintha tobb vasat is tartana a tuzben de erre bizonyitek nincs de szoval bizalmam se 100)

Igy elkezdem épiteni az eletem nelkule, felkeszulve a szakitasra, kapcsolati hálók, jövő tervek celok felé mozdulva.

Aztan mindig jonnek a kapcsolatba olyan dolgok amikor meg azt hiszem ő az igazi (látom hogy full szerelmes, rám épit, velem tervez, egyre jobban bevon a csaladjába, küzd ertem,kozos elményeket szervez, akar es boldog mellettem es úszunk a szerelemben.)

Es ilyenkor meg ŕepkedek a boldogságtol.

Es ilyenkor kiutkoznek a korabbi tetteim. Miert talalkoztam ezzel azzal meg akarom e csalni el akarom e hagyni es ezen megy a vita. Veszekedes. Aztan béke. Megint "bezárok", kitorlok mindenkit akit kér, a kapcsolatba visszatendálok es nem kifelé hanem befelé nézek.

Na es ezek a szélsőseges váltakozasok bennem, ez a hatalmas ellentmondás a kapcsolatomban, hogy egyszer a pokol es a végét látom, hogy halott ügy, es elore kell neznem kifelé ebből, es ez mellett döntök h modszeresen en kiszállok, maskor meg maga a menyország és hála hogy ilyen barátom van, totális szerelem, remény, félelem az elvesztésétől, ösztönösen hatalmas küzdelem Érte/értünk, ha valami elromlik benne meg stb.

Soha NEM egy állando stabil érzésem van. Hanem teljesen szelsoséges skálán mozgok a gyulolet elengedés és imádat ragaszkodás között.

Magyarán a mai napig sem tudom azt, hogy mellette döntsek vagy nelkule.

Illetve mindig döntök! Hol mellette dontok maxon, hol pedig a szakitas mellett maxon. Azaz határozottan!

Ami mindig megváltozik :(

#akarom/nem akarom #imádom/gyűlölöm
2021. júl. 22. 18:35
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

De hogy létezhet ez hogy vmi egyszer pokol egyszer menny?

Mikor mitol alakul ki egy allando érzés?

2021. júl. 23. 08:46
 12/13 anonim ***** válasza:
Egy normális, megbízható partnertől. A tied nem az. Te magad írtad. Mi nem világos ezen?
2021. júl. 23. 08:49
 13/13 A kérdező kommentje:

Hát a veĺe valo beszelgetesek utan nem egyertelmu...

Bizonygat imad szeret plusz millio ervelés.

2021. júl. 23. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!