Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeretem de nem bízok benne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem de nem bízok benne?

Figyelt kérdés

Nem tudom mit csináljak..Van egy lány 4 éve ismerem, már 4 hónapja vagyunk együtt, de ahogy jobban megismertem hát nem tudom..Nagyon sokat változott abban az 1-2 évben amikor eltavolodtam tőle..

Azt hittem még mindíg olyan mint amikor megismertem.

Aztán ahogy telik az idő közös bulik stb, egyszerűen úgy vettem észre hogy megbízhatatlan..

Nagyon szeretem pedig, folyton hianytik..De valahogy az eszem mondja nekem hogy ő is az átverős fajta már.Mit csináljak??

2021. júl. 19. 21:59
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Miert erzed, hogy megbízhatatlan ?
2021. júl. 19. 22:00
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenekbe lesznek szerelmesek. Aki ott van labtörlőnek az meg nem kell
2021. júl. 19. 22:00
 3/9 anonim ***** válasza:

Ő nem biztos , hogy meg fog vàltozni.

Neked kell sajàt magadban kezelni, illetve feltenni az alapvető kèrdèst: nem lenne jobb egy szolidabb csaj?

2021. júl. 19. 22:01
 4/9 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom..Mindene megváltozott..

Az öltözködése konkrétan úgy járkál már mint Éva járkált a paradicsomban..

Tele van fiú barátokkal akikkel járkálgat ki néha este kocsikázni..

Elmondta hogy amíg nem beszéltünk volt vagy 2 kapcsolata, de nyilván azért nem tudott bennük viselkedni mert az összes "szar" volt, megcsalta őket.

Meg amikor elkezdtünk újra beszélgetni és felhívtam 2 szó után letepert, amikor még nem voltunk együtt.

Egyszerűen nem tudom hova tenni.. Én régebben egy viszonylag "konzervatív" lánynak ismertem meg.

2021. júl. 19. 22:08
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
A csajszi csalta meg őket? Akkor igen, jogosan félsz. Engedd el, ha nem akarsz sérülni.
2021. júl. 19. 22:13
 6/9 A kérdező kommentje:
Igen ő
2021. júl. 19. 23:01
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Hú apám fiúkkal “kocsikázik” esténként? Újabban ez az orális szex neve ?

Ne vedd komolyan hagyd a levesbe !

2021. júl. 20. 06:53
 8/9 anonim ***** válasza:
És ha azt mondjuk, hogy dobd ki? Messziről süt róla, hogy megbízhatatlan. Igazunk van! Hagyd el vagy vedd el és gyárts még ilyen kérdéseket.
2021. júl. 21. 11:43
 9/9 A kérdező kommentje:

Nem tudom hogy valami használja-e még innen az oldalt

Hát végül 2 évig voltunk együtt, az lett a vége hogy megcsalt:/

2023. okt. 25. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!