Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan időszak amikor a szexuális életetekkel gond volt?
Nem arra gondolok amikor nem volt párod és azért, nem a munka vagy stressz okozta a gondot hanem más..
Röviden elmondanád és hogyan oldódott meg?
Igen. Elég mélypont van egy ideje. Covid alatt home officeból dolgoztam, bepunnyadtam. Másfél év alatt híztam több, mint 20 kilót. Rengeteget rendeltem, nassoltam esténként, nem mozdultam ki 3-4 napig a lakásból, nem mozogtam, a kanapéról fekve dolgoztam stb.
Párom is hízott, de neki jól áll, szélesebb lett a válla stb. Én viszont konkrétan kövér vagyok most, nem kicsit. Nem bánt, nem teszi szóvá, de a szexre kihat nem kicsit. Anno heti 3-4 volt, most heti 1. Nem merek felül lenni, nem merek levetkőzni, fadarab lettem.
Tudom, hogy szeret, beszéltünk már a témáról és mondta is, hogy nem szeret ettől kevésbé, ha úgy érzem, kezdjek el változtatni, ő nem várja el tőlem. De attól félek ha tovább húzom az időt teljesen tönkremegy köztünk a szex...
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!