Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Honnan tudom, hogy maradjak -...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudom, hogy maradjak - e vele?

Figyelt kérdés

Mondják, hogy a kapcsolat sok nehézséggel, kompromisszummal jár, meg kell harcolni érte, lassan, évek alatt épül ki úgy, hogy jó legyen, mert össze kell csiszolódni.

Mások azt mondják, ha az igazival vagy, akkor minden jó, nincsenek ellenérzések. Akkor egymásnak szinte mindenben épp olyanok vagytok, amitől a másik boldog, elégedett.

Szóval melyik az igaz? Netán az elégedettség személy függő? Van, aki tud boldog lenni, sokan meg elégedetlenek és nem képesek arra, hogy a kapcsolatban főleg a jót lássák meg? Az elfogadás meddig normális? Meddig kell toleránsnak lenni a másik rossz szokásai miatt? Honnan tudod, hogy csak azért vagy vele, hogy legyen veled valaki, vagy pedig tényleg szereted őt? Ha pl boldog vagy vele és rengeteg dologban passzoltok, nem bánt meg sosem és szeret, de gyötrődsz is közben, mert van, amit nem ad meg neked érzelmileg, vagy pl anyagilag nagyon másképp gondolkodtok, az a te hibád, mert nem vagy elfogadó?

Mi a tapasztalatotok, nők és férfiak? Hogy látjátok ezt?

2021. júl. 16. 15:44
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

#7. vagyok.

Hozzátenném, hogy a 10. válaszolóhoz hasonlóan én is azt gondolta, hogy össze kell csiszolódni. Valamilyen szinten igaz, mindig alkalmazkodni kell, ám fontos a kölcsönösség. Illetve csak addig szabad alkalmazkodni, amíg egyik fél sem veszíti el önmagát. Ha valaki már ott tart, hogy fel kell adnia saját magát a kapcsolat működtetéséhez, akkor jobb szétmenni, és mindkét fél keressen hozzáillőbb párt.

2021. júl. 16. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!