Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez elfogadható, egy pasinál?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez elfogadható, egy pasinál?

Figyelt kérdés

Hogy legyen olyan nőbarátja a facebookon, akivel elég gyakran egymásra írnak, megosztanak egymással mindenféle linket, hírt, magánéleti gondokat, házastársukról, rokonokról....

Mondjuk több nő van a facebookján, sok, de ez aki több időt van jelen és sok éve...

Volt egyetemi évfolyamtársa, 20 éve

2021. júl. 16. 10:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
92%
hogy van egy baratja 20 eve, aki ellenkezo nemu?! szerintem ezen kiakadni tobb, mint gaz lenne..
2021. júl. 16. 10:12
 2/14 anonim ***** válasza:
85%
Nincs jobb dolgod, mint a facebookját lesni és a levelezését olvasni? Keress magadnak barátokat, azt javaslom. Hidegrázásom van az ilyen élettelen piócáktól.
2021. júl. 16. 10:15
 3/14 anonim ***** válasza:
81%
Persze. Nézd, ha 20 év alatt nem lett köztük több, akkor valószínűleg legalább az egyikük nem is akart soha többet, a másik meg elfogadta ezt. Az ilyenen aggódni felesleges. Aggódj akkor, ha miután összejöttetek, azután ismer meg valakit, akivel ilyen szoros lesz a kapcsolata.
2021. júl. 16. 10:29
 4/14 anonim ***** válasza:
69%
Igen normális!
2021. júl. 16. 10:43
 5/14 A kérdező kommentje:

Honnan tudni, hogy mi vlt es mi van? Vegulis ? Mindketten házasok , de ez nem zar ki semmit .

A ferjemnek is több kapcsolata volt előttem is, nem tudom, miert de azt mondja, hogy mikor gondjai voltak szeretett panaszkodni valakinek es az mindig meghallgatta !

2021. júl. 16. 11:02
 6/14 anonim ***** válasza:
0%

Mi még "csak" 7 éve vagyunk együtt a párommal, van egy fiú barátom, akit már régebbóta ismerek. Ennyire nem is szoros a kapcsolatunk, mint a párodnak a lány barátjával, de ennek ellenére is összeírunk, tartunk filmes estéket, elkísér ide-oda, segít, ha kérem. Ha akartak volna valamit egymástól, már lefeküdtek volna. Ha a páromnak lenne ilyen ellenkezőnemű barátja, nem zavarna. Igyekeznék megismeri, jóban lenni vele, hiszen fontos a páromnak és én minden barátját igyekszem megismeri, jóba lenni velük.

Szóval, szerintem mindkét félnek lehetnek ellenkezőnemű barátai, főleg, ha ennyire régi az ismeretség, neked kéne nyitni, ismerkedni vele és nem vetélytársként tekinteni rá. Lehet, ha megismernéd, már nem fújnál rá.

2021. júl. 16. 11:30
 7/14 A kérdező kommentje:
Lehet hogy lefekudtek egymással, de nem akartak ennél többet !
2021. júl. 16. 11:33
 8/14 anonim ***** válasza:
58%

Lehet. És az is lehet, hogy holnap elüt a déli busz. Akkor holnap nem lépsz utcára?

Vagy bízol a párodban, vagy nem. Ha nem, akkor el kéne engedni.

Soha nem értettem az ilyen kapcsolatokat. Páromnak volt olyan lány barátja, akivel tudom, hogy eredetileg párkapcsolati céllal ismerkedtek meg társkeresőn. Ehhez képest soha nem érdekelt, hogy mit csinálnak mikor átmegy hozzá. Tartom annyira egyenes embernek a párom, hogy nem csalna meg. Te ezek szerint nem mondhatod el ugyanezt.

2021. júl. 16. 11:47
 9/14 anonim ***** válasza:
40%

Szerintem túl nagy feneket kerítesz ennek. Nyilván nem bízol a férjedben, és ez bizony baj.

Én lassan 8 éve vagyok a férjemmel, és van egy nagyon jó, ellenkező nemű barátom, akit 14 éve ismerek. Ha a férjem csak úgy megtiltaná, hogy beszéljek vele, vagy kételkedne abban amit mondtam, jelesül hogy soha, semmilyen szexuális kapcsolat nem fűzuött össze ezzel a baráttal, akkor nagyon elgondokoznék azon, milyen rossz lóra tettem ezzel a házassággal. Szerencsére nem szól bele, bár ő maga nem ismeri a srácot személyesen, sosem találkoztak, aminek földrajzi okai voltak.

A férjemnek is vannak ellenkező nemű barátai, sőt, egy olyan is, akivel le is feküdt egy szerelmi csalódás után. Na és? Úgy 15 éves a sztori, se azelőtt se azután nem volt köztük semmi több. Ma már a lány is házas, és van egy édes kislánya. Évente egyszer kétszer járnak össze osztálytalálkozó keretében, és nagyritkán váltanak üzeneteket. Ha állandóan azon agyalnék, hogy na most felmelegítik e ezt a 10+ éves dolgot, akkor hamar begolyóznék. Mivel azonban ismerem a férjem, bízom benne és furcsán hangzik, de a lányban is (vele is találkoztam többször) tudom hogy nem akarnának egymástól semmit, hisz nyilván anno is ezért maradt csak egy liezon ez a történet kettőjük életében.

2021. júl. 16. 11:57
 10/14 anonim ***** válasza:
Nekem akkor lenne ezzel bajom, ha már több időt töltene vele, vagy a neki való írogatással / beszélgetéssel, mint velem hasonló témában. De az, hogy van egy nőnemű jóbarátja, az nem zavarna magában.
2021. júl. 16. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!