Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érdemes arról beszélnem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes arról beszélnem a párommal, hogy szerintem nem elég ambíciózus?

Figyelt kérdés

Nem tudom kivel megbeszélni úgyhogy idejöttem kiírni magamból. Gondolkodunk a házasságon majd ház vásárláson. 6 éve vagyunk együtt. Viszont engem nagyon zavar hogy semmit nem tanul hogy a karrierjében előbbre legyen. Jogosítványa is csak miattam lett mert mikor én beiratkoztam akkor jött ő is. Én folyamatosan tanulok valamit, most épp nyelvvizsgára készülök, hiába mondom neki, hogy egy nyelvvizsga neki is jó lenne, hogy jobb munkára is lehetősége legyen. Elnézem a barátaim párjait és mindent megtesznek hogy jobb anyagi helyzetet teremtsenek maguknak. Mikor házat vettek és jött a gyerek ha kellett másodállást vállaltak. Ezt az én páromból nem nézem ki. Elég tutyi mutyi. Nagyon szeretem de így nem tudom mennyire lehet rá támaszkodni. Semmi nem érdekli, semmiről nincs véleménye. Zavar az is, hogy mindent rámhagy…. Ezáltal semmit se lehet vele megbeszélni.

Tud róla hogy ezek zavarnak de csak hümmög egyet aztán ennyi volt.

Összefoglalva félek hitelt és házasságot vállalni egy olyan személlyel aki mellett nem érezném azt hogy uralja a helyzetet. Ha beütne egy rosszabb hónap anyagilag azt is nekem kéne kiokoskodni nem nézem ki belőle hogy bármit csinálna. Persze a saját hobbyjából nagyon pénzt nem venne el.

2021. júl. 15. 18:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Eddig nem zavart,hogy nem illetek össze? Te teljesen más embert akarsz csinálni a párodból. Nem fog kifordulni a bőréből csak mert megkéred rá.
2021. júl. 15. 21:28
 12/17 anonim ***** válasza:
28%

Mindegy, hogy pontoztok le, én a kérdezőnek mondanám, hogy valószínűleg azért érzi borzalmasnak a személyiségét, mert a párja elhiteti vele.

Attól még senkinek sem lesz borzalmas személyisége, hogy nem tűr el mindent csendben, és valami igen is, fáj neki.

2021. júl. 15. 22:09
 13/17 Noren1989 ***** válasza:
72%

#11, akkor lassan bevezethetjük a sztereotípikus vàlaszt is, h: "Minek akarod megvàltoztatni? Minden nő ezt csinàlja...".

Hülyeséget félretéve: valamiért mégis vele vagy évek óta, pedig, ha jól értem,a kezdetektől ismerted a jellemének ezt az oldalàt.

Szóval döntsd el, h még akarsz-e a langyos húgyban üldögélni, vagy lépsz? Nem miatta, miattad...

2021. júl. 15. 22:10
 14/17 anonim ***** válasza:
79%
Nekem is ilyen a férjem. A nadrág rajtam van. Egyszer elhagytam. Sajnos én eléggé szex centrikus vagyok. Nem akadt jobb partnerem nála. Most újra együtt vagyunk és úgy gondolom 20 év után már együtt is maradunk. Nem gondolom hogy, van olyan kapcsolat ahol minden tökéletes lenne.
2021. júl. 15. 23:44
 15/17 anonim ***** válasza:
85%
14-es valóban nincs, de ez amit írtál csak önmagad megnyugtatása.
2021. júl. 16. 07:18
 16/17 anonim ***** válasza:
51%

Abban a pillanatban,hogy másokhoz hasonlítgat,meg méricskél,már ott se lennék!!

Ő viszont valószinű már ezt elégelte meg,és belexarik az egészbe.Mert feltételezem,hogy neked folyamatosan semmi se volt elég, semmi se jó,mert a "Sanyiéknak minden jól megy.Tőled hiába várom," Eszter férje olyan ügyesen levizsgázott,te meg..",Zoli elvitte az egész családot nyaralni olaszba,bezzeg te...

6 éve biztosan nem így van,különben nem lettél volna vele ennyi ideig,hanem ez lett a végeredménye!

2021. júl. 16. 13:30
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem fog megváltozni senki miatt ha nem akarod te hordani a nadrágot akkor hagyd ott. Neki se te kellesz meg ö se kell neked. Ez már csak azét működik mert hatja a lendület meg a hormonok a kapcsolatot ha ez kifogy akkor egy katasztrofális házasságban fogod magad találni amiből nem tudsz majd kilépni.
2021. júl. 16. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!