Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Joga van erre a férfinek ebben az esetben?

Figyelt kérdés
Ha egy pasi azt mondja, hogy kapcsolatot akar es a nő azt mondja, hogy még nem tudja mit akar tőle, de minden idejüket egyutt töltik és szexelnek, akkor van joga a pasinak tovabb keresgélni és másokkal titkon találkozni?

2021. júl. 15. 16:50
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Azért van joga, mert nem járnak. Ameddig nem járnak, miért ne kereshetne mást, aki többet akar tőle, akivel lehet tervezni?
2021. júl. 15. 17:31
 12/23 A kérdező kommentje:
Az, hogy együtt töltenek minden idejüket, kirándulnak, az nem járás?
2021. júl. 15. 17:33
 13/23 anonim ***** válasza:
94%
Aha, előző "csajom" ilyen volt, ismerkedtünk már egy ideje, de ő kijelentette, hogy nem akar tőlem semmit. Mondom akkor szia, többet ne találkozzunk, mert csak húzzuk egymás idejét. Najó lehet h akar, majd eldönti, de most még nem tudja.. Úgyh találkozgattunk, leginkább csak szex miatt. Én meg közbe keresgéltem, mikor megtudta h randiztam egy másik csajjal, brutálisan kiakadt. Ki akart sajátítani, hogy ott legyek neki mindig amikor kell de amúgy élje az életét. Én hülye meg belementem, és vagy fél évig voltunk ebben a hülye kapcsolatban. Mikor kiderült h más srácokkal is lefeküdt közben, volt arca azt mondani hogy ja hát, erről nem szólt a megállapodás. Mondom ez azért elég nyilvánvaló lehetett volna.. Nem mintha féltékenység vagy megcsalás érzetem lett volna csak bosszantott hogy ennyire hülyének néz. Végülis az is voltam. Utána már kidobtam szerencsére.
2021. júl. 15. 17:35
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem. A nő azt mondta, nem tudja, mit akar. Ergo ez azt jelenti, hogy nem akar járni. Ha járni akarna, akkor azt mondaná. Én egészen biztosan nem alapoznék valakire, aki azt mondja, nem tudja, mit akar... mert az kb. azt jelenti, hogy ő is nézelődik, gondolkodik, stb. Ez egy kötetlen valami.
2021. júl. 15. 17:35
 15/23 anonim ***** válasza:
91%
Nem, mert a nő elutasította, és kúrópajti szintre sorolta be. Amúgy ha állandóan együtt vannak, úgysincs már idő másra.
2021. júl. 15. 17:36
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Onnantól járnak, hogy megbeszélték. Manapság sajnos le kell tisztázni. Lehet, hogy azt gondolja, hogy csak barátság extràkkalt akarsz.

Az ember tudja, hogy komolyat akar e vagy sem. Azt nem lehet eldönteni, hogy veled biztosan akar e komolyat.

2021. júl. 15. 17:38
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Igazából azt nem értem,hogy a nő(te?) ha ennyire óvatosnak mondja itt magát,akkor minek szexel a pasival? Először ismerkedés,majd ha kell a kapcsolat és bele is megy mindkét fél jön a szex. De ez milyen hülye logika már amit levezetsz itt a hozzászólásokban,kérdező?
2021. júl. 15. 17:41
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj kérdező, nőként azt mondom, hogy joga van másokkal is randizgatni, mert a nő mondta, hogy nem tudja mit akar tőle, ergo ez nem egy kapcsolat! Ezen mit kell magyarázni ennyit? ;)
2021. júl. 15. 17:43
 19/23 anonim ***** válasza:
9%
12: De.
2021. júl. 15. 18:51
 20/23 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
92%

Joga van, egyértelműen. Normális ember nem fog teperni, s plusz energiát belefektetni egy olyan nővel való ismerkedésbe, aki kijelenti, hogy csak szexelni akar és ettől több soha nem lesz köztük.

Hajaj, bele lehet futni nem kevésszer ilyenekbe is, s mindezek mellett ne én érezzem már szarul magam, hogy nem tettem meg mindent egy lotyóért, pls.

2021. júl. 15. 19:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!