Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ne mutassam ki a barátom előtt az érzéseimet?

Figyelt kérdés

Ezt anyukám tanácsolta nekem. Azt mondta sose éreztessem azt egy férfival sem, hogy én annyira szeretem őt, odáig vagyok érte. Így is teszek, magamtól sose mondom először a barátomnak, hogy szeretem, mindig ő mondja először.

Előfordult az hogy beszélgettünk egy közös ismerősről, aki szakított a barátjával, azt mondta, nehogy azt higgyem, hogy mindenki úgy meg van veszve a férfiakért, mint én. Én pár hónapig letört szoktam lenni egy szakítás miatt, még akkor is, ha én szakítottam.

Valamikor a barátomnak szoktam venni kis dolgokat, szerintem ő ezt viszonozza is, mert ő is szokott nekem. Erre anyám azt mondja miért, ezzel is kinyalom a fenekét.

2021. júl. 15. 13:19
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

30 éve vagyok a férjemmel, akibe a mai napig szerelmes vagyok és ezt ki is mutatom. Pontosan tudja, mikor kívánom meg, látja, amikor csillogó szemekkel nézem a gyerekekkel játszani, ismeri minden rezdülésemet. Ugyanez fordítva is igaz, tudom, mikor érzi magát a világon a legszerencsésebb férfinek, mikor akar eszeveszettül ágyba vinni, meglep apró ajándékokkal, ahogyan én is őt. Ez egy őszinte, boldog kapcsolat.

Látsz bármi ilyesmit anyukádon és apukádon? Szeretet, vágyat, szerelmet?

Döntsd el, melyik modell szimpatikusabb.

2021. júl. 15. 16:17
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Olyan ember tanácsát fogadd meg, aki közben nem a totál ellentétét éli.

Az exem apja például addig osztogatta a tanácsait a fiának, míg tönkretette a kapcsolatunkat. Apucit elhagyta a felesége, azóta se volt senkije, egy normális kapcsolatot se bír fenntartani, magányos és megkeseredett. Kb. rosszul volt a boldogságunktól, abba is belekötött ha egy napra elugrottunk kikapcsolódni (pedig őt is vitte a fia, nem hanyagolta el).

De ez számomra is tanulság volt, nem szabad akárkire hallgatni.

Az exem azóta is nagyon jó úton halad hogy olyan legyen mint az apja egyre bunkóbb és egyre inkább semmibe nézi a nőket. 🙂

2021. júl. 15. 16:30
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

A férfiak is érző lények, bár egyes nők ezt teljesen elfelejtik. Nekik is kell a társuk elismerése, szeretik, ha tudtukra adjuk szexuális vonzódásunkat, érzelmeinket. Nem kell agyon sztárolni egyik felet sem, de ha totál érzelmi nullának tettetjük magunkat, az nem hiszem, hogy jóra vezetne egy kapcsolatban. Közel a 40hez rájöttem, hogy a fiatal koromra jellemző játszmázás nem jó és nem éri meg. Akkor jó a kapcsolat, ha nem játszmázol, magadat adot, és a párod a cenzúrázatlan valódra vevő. Hosszú távon csak ez fenntartható.

38N

2021. júl. 16. 09:34
 24/26 anonim ***** válasza:

Anyukád nagyon primitív, beteg, és mérgező.

Bármit is mond, az ellentétét csináld, és jó kapcsoaltod lesz. Anyud nem ismeri a szeretetet, téged sem szeretett soha. Képtelen rá.

Ha nem mutatod ki mit érzel, akkor inkább halj meg.

2021. júl. 17. 12:12
 25/26 anonim ***** válasza:
Sztem a kapcsolat elejen igy kell csinalni, ha mar megbiztok egymasba akkor nem..
2021. júl. 18. 16:52
 26/26 anonim ***** válasza:
Tehát játszmázol... oké, értelmes férfi erre úgy kihajít, mint a sicc.
2021. júl. 19. 20:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!