Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ne mutassam ki a barátom előtt az érzéseimet?

Figyelt kérdés

Ezt anyukám tanácsolta nekem. Azt mondta sose éreztessem azt egy férfival sem, hogy én annyira szeretem őt, odáig vagyok érte. Így is teszek, magamtól sose mondom először a barátomnak, hogy szeretem, mindig ő mondja először.

Előfordult az hogy beszélgettünk egy közös ismerősről, aki szakított a barátjával, azt mondta, nehogy azt higgyem, hogy mindenki úgy meg van veszve a férfiakért, mint én. Én pár hónapig letört szoktam lenni egy szakítás miatt, még akkor is, ha én szakítottam.

Valamikor a barátomnak szoktam venni kis dolgokat, szerintem ő ezt viszonozza is, mert ő is szokott nekem. Erre anyám azt mondja miért, ezzel is kinyalom a fenekét.

2021. júl. 15. 13:19
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Én mindig azt láttam, hogy a szüleim úgy sose kedveskedtek egymásnak annyira, kedves becézgetéseket se hallottam sose tőlük.
2021. júl. 15. 13:38
 12/26 anonim ***** válasza:
92%

Édesanyád lelki sérült.

Hallgasd meg,gondold át, aztán cselekedj belátásod szerint.

2021. júl. 15. 13:39
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a kedvesem részben ezért szeret engem, mert hogy annyira csillogó szemekkel tudom őt szeretni, és mert szeretek bújni, kedveskedni. De biztis van, akinek ez a bánásmód jön be, olyat is ismerek. Anyukád általánosít, minden férfit egy kalap alá vesz, ez butaság így. Te legyél olyan, amilyen vagy. Akkor leszel hiteles. Akivel passzolsz, annak épp úgy leszel jó. Álarcot viselve épp a saját lényed veszted el.
2021. júl. 15. 13:50
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

"A kis bújós cica, aki Istenként tekint rá"

Nem is lehet az ember lánya cica anélkül, hogy meghunyászkodna? :/

2021. júl. 15. 13:55
 15/26 A kérdező kommentje:
Én szoktam bújni hozzá, kedveskedni. Csak néha félek, mi van ha anyámnak igaza van, és lehet, hogy pont ettől leszek számára unalmas. Szerinte akik félrelépnek, és nem olyan becsületesek, mint én, azoknak több eszük van, mint nekem, legalább ők rafináltak, és ők irányítják a férfikat. Azt is mondta ne mutassam ki előtte, hogy kívánom a szexet.
2021. júl. 15. 13:55
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Anyud nem bírja a pasid?

Mert az, hogy frigidnek akar mutatni arra jó, meg a többi tanács is, hogy a barátod szakítson veled.

2021. júl. 15. 14:00
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Anyád felnevelt egy olyan életképtelen nőt, aki még felnőttként se vágta el a köldökzsinórt, akinek fogalma sincs mit akar, aki nem meri felvállalni önmagát és aki idióta tanácsokról tesz fel idióta kérdéseket egy anonim fórumon.. Én valahogy nem tenném meg példaképnek, de te tudod.
2021. júl. 15. 14:44
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Anyukadnak szerintem max annyiban van igaza hogy te ne tegyél 1000%-ot egy olyan kapcsolatba ahol a masik 5%-öt. Tehát ne hagyd hogy kihasználjanak.

De ennyi, ezen kívül szerintem elég megkeseredett lehet.

2021. júl. 15. 14:51
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Felnott ember vagy, neked mar nem (keretlen?) tanacsokra van szukseged anyukadtol, hanem tamogatasra. Te egy tok masik ember vagy, masok a prioritasaid, az o elettapasztalata teljesen masik vilagban torent, egy masik emberrel, mint aki a parod. Magyarul nem relevans a tanacsa. Akkor mondhatod el magadrol, hogy felnottel, amikor az addig beled itatott szuloi mintakat el tudod dobni. Gyerekkorban fontos, hogy utanozd a szuleid, az eletuket, tevekenysegeiket, hogy elsajatisd az utanozas reven a modszereket az eletben maradasra. De erre mar nincs tovabb szukseged. Onallo entitas vagy, sajat akarattal. Jegyezd meg, hogy mindig azok a legboldogabbak, akik termeszetesen tudnak elni. Ha neked folyamatosan kontrollalnod kell magad, hogy most szex kozben belefer-e egy hangosabb sohajtas, vagy 50 decibelnel meg kell allnod, akkor neked soha nem lesz boldog eleted. Az osszes korlat, amit magadnak allitasz, az a te eletedet keseriti meg. Vannak dolgok, ahol meg kell huzni dolgokat, ezek javareszt tarsadalmi okolszabalyok. De van, amikor neha ezeket is at kell hagni, hogy fejlodni tudjon az ember. Legyen minel tagasabb a komfortzonad es felejtsd el, amiket anyukad mond. Azt mondjak, hogy a szulok kolcson kapjak a gyereket 20 evre. Utana el kell engedni. Anyukad nem akar teged elengedni, hogy a sajat utadat jard. Ez karos. Neki te vagy az orome az eleteben, ahogy irtad nem tul harmonikus a kapcsolata apukaddal, ezert ragaszkodik hozzad. Es szeretne mindenkitol tavol tartani. En egy darab tanacsot sem fogadnek el tole, ez nem bolcsessegbol fakad, hanem netto onzoseg. Nyugadtan vegyel elo egy lapot es ird fel, hogy adott helyzetben te mit csinalnal, es anyukad mit csinalna. Azert, hogy lasd, mennyire mas ember vagy mint o. Utana tepd ossze, anyukad lapjat es csinald ugy, ahogy leirtad. Az leszel te. Ugy leszel boldog. Akkor is, ha rosszul fog elsulni. 20 ev mulva, amikor mar kaptal az elettol jot is rosszat is, akkor majd elmondhatod, hogy nem lennel az az ember, aki vagy, ha nem jott volna itt egy pofon, ott meg egy orom. Kell, hogy pofonokat is kapjal az elettol, alazatra tanit es meg arra, hogy tudd ertekelni a jo dolgokat. Aki minden elol elhajol, az sose talalja meg a boldogsagot. Ne akard azt az eletet, ami anyukadnak van, nem lesz abban semmi oromod.
2021. júl. 15. 15:38
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
anyád egy megkeseredett vén asszony, a legnagyobb baja hogy az ő házassága tönkre ment nincs már érzelem, azt szeretné a tied is sz*ar legyen ..
2021. júl. 15. 16:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!