Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez az egész dolog?
Szval 18éves leszek pár hónap múlva.Nem volt még eddig komoly kapcsolatom.Az utóbbi hetekben,hónapokban sok velem egykorú lánnyal beszélgettem msnen,élőben stb,de sehogy sem tudok bármi kapcsolatot kialakítani.Ha sikerül is akkor nagyon messzi lakik,vagy nem érzem túl érettnek.Ismerőseim szerint van egy fajta "betegségem",még pedig az h a nálam jóval idősebb lányokat kedvelem,félreértés ne essék,bejönnek a velem egykorúak is,de valahogy jobban kedvelem a 20as éveiben járókat:/..jópár ilyen lánnyal is beszéltem,de ott is a baj az volt,hogy a távolság és a korkülönbség.Na és szval az lenne a kérdésem,hogy ez mi miatt van így?Túl komolynak érzem magam a velem egykorúakkal?Vagy talán a külsőm miatt,h az idősebbeknek nem csak a külső számít?
Elnézést kérek ha volt már ilyen kérdés,de tényleg nem tudom miért van ez:/
Mert ilyen vagy és kész. Nem nagy dolog, és nem is "betegség". Az lenne a betegség, ha a kislányokat szeretnéd xD
Remélem találsz majd magadnak valakit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!