Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez az egész "add le a lécet" dolog?
En azt mondom, hogy teljesen normalis, hogy az ember olyan tarsat akar maga melle, aki tetszik neki, akihez vonzodik, akivel jol megertik egymast!
Viszont amikor valaki erosen vagyakozik, almodozik egy ilyen tarsrol es eveken at megsem alakul ki semmi, akkor muszaj elgondolkoznia, hogy talan valamit rosszul csinal, vagy valamit rosszul kepzelt el...
Szerintem a legtöbb ember nem ilyen, amilyennek gondolod. Én még sosem jártam úgy pasival, hogy a jobbat nem kaphatnám meg. Utólag szemlélve voltak helyesebb és kevésbé helyes pasijaim. De nem adom lejjebb a lécet!
20/L
tudod nekem is van egy elképzelésem egy "tökéletes pasiról"
legfőkébb külsőséges dolgok. de figyelj. van egy barátom, akit szeretek, és nem azért vagyok vele, mert ha nincs ló megteszi a szamár is.
én mindig egy magas szélesvállú tiszta kigyúrt pasit akartam magam mellé. ehhez képest a barátom alig magasabb nálam, izmos, meg van a 6 kockája, de nem olyan kigyúrt mint amilyet elképzeltem magamnak. de ez nem érdekel.
szerintem jó, ha mindenkinek meg van a "mr. Tökély" a fejében, akiről tud fantáziálni, de iylet úgyse fog senki se találni a valóságban. :)
de mindenkinek megvan a "mr. Pont nekem való" érted?
nekem is van egy álompasi a képzeleteimben, ami arra jó, hogyha elutasítanak, avgy csalódok egy srácban, akkor azt mondhassam magamnak, hogy: ez meg ez hiányzott belőle, ami mr Tökélybe megvan. vágod?
semmi gond, ha van egy konkrét elképzelésed, de pont ugyanolyat nem fogsz találni. és azért modják sokszor, hogy tegyék lejjebb a lécet, mert van aki elhiszi, hogy megtalálják mr. Tökélyt.
ha valaki meg is találná, rájönne, hogy már túl jó, és ez lehangoló tud lenni.
16:20-sal teljesen egyetértek.
sajnos vannak olyan emberek, akiknek irreálisak az elvárásaik. és igen, ha éveken át nem találsz magadnak megfelelő partnert, akkor végig kell gondolni...
én értelek és abszolút igazat adok Neked. az kinek jó, ha csak azért van vele a lány/fiú, mert nem talált jobbat, és lejjebb tette a mércét? nekem nem kéne ilyen, az olyan "ha ló nincs, szamár is jó" dolog.
viszont kellő önkritikával is kell rendelkezni. tehát ha én egy kövér, csúnya, 8 általánossal sem rendelkező lány lettem volna, akinek a tetejébe a s*gge kilóg a gatyából, olyan csóró, akkor hiába akartam volna magamnak jóképű, kisportolt, diplomás, gazdag férjet. sarkított példa, csak azt akartam vele mondani, hogy a realitások biztos talaján kell maradni azért.
29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!