Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki pl szívesebben dolgozik is, minthogy otthon legyen, az hogy lábal ki ebből?
Figyelt kérdés
Nálam most ez van es kellemetlen érzés :(
Inkább a nyugis melom mint a háztartás meg a párom:( olyan lapos semmilyen otthon meg a szabadidő
#menekülés otthonról
2021. júl. 13. 16:04
11/16 anonim válasza:
Azt nem gondolom hogy szerelmes lennél... :) sajnos vannak ilyen típusú férfiak, az én párom is ilyen szotlan , sokszor volt hullamvolgy , de a jó tulajdonságait kell szeretni, becsülni, és nem hiányolni azt amit úgysem tud megadni. Reméljük a te párodnak is van jó tulajdonsaga :)
12/16 A kérdező kommentje:
Ha nem lennék az siman elhagynám.
Én inkább ott tartok hogy szomorusag depi mellette es így inkabb a munka
2021. júl. 14. 07:34
13/16 anonim válasza:
Te nem szerelmes vagy hanem nem éri meg otthagyni. Egyrészt nincs jobb, egyedül félsz lenni, másrészt ha otthagyod nem érte meg szenvedni.
14/16 A kérdező kommentje:
Ha nem lennék az nem lenne ra igényem, hidegen hagyna nem fájna közömbös lennék lakotársnak vennèm.
Ilyen meg nincs bennem.
2021. júl. 14. 11:07
16/16 A kérdező kommentje:
Azt mondta, neki ez szexkapcsolat lekezelt. Azonnal otthagytam.
Aztán leesett az álla, ki akart volna békülni. Én soha nem fogok.
2022. febr. 27. 09:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!