Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondol a barátnő arról,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondol a barátnő arról, ha sok szép nőt követek?

Figyelt kérdés

Közösségi médián sok csodaszép nő van bekövetve már egy jó ideje. Mit szól a barátnő, ha ezt észreveszi?

Esetleg örül, hogy jó ízlésem van, ha ő is őket találja vonzónak/példaképnek/stílusötletnek, talán ő is követ hasonlókat? És akkor meg lehetne vitatni, hogy ez a haj vagy az a tetoválás jól áll, rosszul áll.

Vagy féltékeny, hogy miért nézegetek más vonzó nőket? Irigy a dögös nőre, ha ő nem elégedett magával annyira?

Ha a te barátodnál ez lenne, hogyan reagálsz?

2021. júl. 12. 22:59
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
85%
20-as, én nem. Tök szánalmas.
2021. júl. 13. 11:49
 22/28 anonim ***** válasza:
0%

21.

Az én barátnőm követ,soha eszembe nem jutott emiatt problémázni megsértődni.

2021. júl. 13. 12:09
 23/28 anonim ***** válasza:
20: instán nem... Facebookon pár zenész rajongói táborához csatlakoztam, de csak olyanokhoz, akiknek a zenéjét tényleg szeretem és hallgatom, és a párom is tudná, és egyik sem az a típus, aki pózolós meg félmeztelen fotókat oszt meg magáról. Nyilván ha követ a pasi 1-2 női színészt, zenészt ilyen jelleggel, az oké, de sztem messze nem ez a kategória a kérdésben a példa, hanem a csöcskidobós instap... kategória.
2021. júl. 13. 12:32
 24/28 anonim ***** válasza:

23.

Hírességeket írt,bár nem tudom neki mi számít annak. :)

2021. júl. 13. 12:37
 25/28 A kérdező kommentje:

Kicsit megmosolyogtató, amit írtok. :)

Nem csak szerintem, hanem nőismerőseim véleménye szerint is a férfiaknak abba a szűk rétegébe tartozom, akik a leginkább figyelembe veszik a nők belső értékeit. Konkrétan az "alig találni ilyet" véleménnyel vannak rólam.

De ez nem jelenti azt, hogy a külső gyönyör ne érdekelne. Eddig próbáltam titokban tartani, hogy az ilyen nők nekem már régóta be vannak követve különféle közösségi médiákban, csak tartok tőle, hogyan reagálna a barátnőm, ha megtudná.

2021. júl. 13. 19:20
 26/28 anonim ***** válasza:
79%

XDDDDDDD

Itt minden férfinek van 80 nőismerőse, akik szerint ő az etalon, az alfa és az omega, minden férfi férfija. Hiányzott volna, ha nem írod le.

2021. júl. 13. 19:23
 27/28 A kérdező kommentje:
Ettől még nem lesz igaz a feltételezés.
2021. júl. 13. 19:31
 28/28 anonim ***** válasza:
27. kb xddd
2021. júl. 13. 21:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!