Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit ajándékozzak a páromnak, ha már mindene megvan?
Figyelt kérdés
Már végignéztem az összes ilyen kérdést, egyikben sem találtam meg a nekem megfelelő választ. Nagyon speciális a helyzetünk a párommal,mert mivel még nem lakunk együtt, ezért a család előtt valami olyan ajándékot is kell adnom, ami nem túl erotikus. (persze, meglesz az is, de majd a kellő időben.) Már mindene megvan, tőlem is kapott rengeteg olyan dolgot,amit adni szokás... Parfüm, képkeret képpel, ékszer (mellesleg nemszereti az ékszereket), drága csoki, kettétörhető szív... Semmi eredeti ötletem nincs, ami komoly, vagy esetleg nem túl röhejesen humoros, és nem is gagyi, giccses. És mindenképpen olyan szeretnék, aminek NAGYON örülne! Nem akarok ruhát, ilyesmit, mert annyi van neki,és azt saját magának is megveszi.Olvasni sem szeret, CDt,DVDt meg letölt a netről. Esetleg valakinek valami jó ötlete?? Teljesen tanácstalan vagyok, segítsetek!!
Vagy biztos van valami hobbija, lehet , hogy érdemes lenne, valami ahhoz kapcsolódót venni.
2008. dec. 8. 21:50
2/11 A kérdező kommentje:
Nem annyira szereti az alkoholt,(ritka férfi:) ) nem találom jó ötletnek. Hobbija a sport, talán a munkája, fotózás, de ezekhez igazából semmilyen ajándékot nem tudok kapcsolni. Sajnos.
2008. dec. 8. 21:54
3/11 anonim válasza:
Gravírozott kulcstartó szeretelek felítattal vagy közös képpel? Mi pl évfordulónkra közös megegyetéssel egy ezüst karikagyűrűt adtunk egymásnak a kötődés jelképeként.. megjegyzem nem horja. esetleg hímezz neki egy párnát vagy közös képeteket nyomtatass egy párnahuzatra, vagy egy pólóra. saját képed legyen a csomagolópapíron.. több most nem jut eszembe de ha jut akkor írok... sok sikert a találgatáshoz
2008. dec. 8. 22:03
4/11 anonim válasza:
hat velem kb uez van, mi egyutt elunk, de nem Mo.-n. Mivel nagyon valogatos ruhak teren, tudom, hogy nem tudok neki megfelelot venni. Viszont imadja a labmasszazst, meg ugy a masszazs-t eleve, uhogy szerintem veszek majd neki egy ilyen ajandekutalvagyt, amivel igenybe vehet ilyen szolgaltatasokat.
2008. dec. 8. 22:03
5/11 anonim válasza:
Énis ugyanebbe a cipőbe járok. Már mindent ajádnékoztunk egymásnak. Én bnőmnek egy 50*50*50mm-es üveg kockát néztem ki aminek a belsejébe fogom majd glavíroztatni a közös képünket és alá azt a dátumot amikor összejöttünk:) Nekem nagyon teccik. És sztem az árát is megéri.
2008. dec. 8. 22:06
6/11 A kérdező kommentje:
annyira szerencsétlen vagyok,vagy én nem is tudom:(
a gravírozott medál szerepelt már, de mint említettem,nemkedveli az ilyet,és nem is hordja ő sem.Nem írtam,de a nyomtatott párnán/pólón is már túlvagyunk.
Masszázst talán fontolóra veszem,bár masszázsszalonunk van, és kicsit furi lenne:)
azér köszönöm szépen az ötleteket:)remélem kapok még!
2008. dec. 8. 22:08
7/11 anonim válasza:
Na adok egy különleges ötletet!Szerintem ez hasznos,ha nem tudsz neki mit venni!Legalább tudni fogja,hogy milyen idő van!
Ha szeret fotózni, lepd meg egy foto-táskával. Voltaképp hátiszák és direkt fotosoknak találták ki. Nézz szét a neten, személy szerint ajánlom a Tamrac-ot, nálam nagyon bevált.
2008. dec. 8. 23:34
9/11 anonim válasza:
hát én nem ajándékot veszek a páromnak.ha megfogadod a tanácsom te se az tedd.vidd el egy olyan helyre ahova visszavágyik vagy szeretne menni.nekem a barátnömet elviszem egy welnes hétvégére.hidd el nagyobb élmény az neki mint egy ocskaság amit megun
2008. dec. 9. 00:17
10/11 anonim válasza:
Szerintem igaza van az utolsó hozzászólónak. Ha már tényleg mindene megvan, és van rá lehetőségetek (anyagilag), akkor szerintem is fizess be egy wellness hétvégére, vagy egy 2-3 napos utazásra valahova. Én is jobban örülnék neki, bár nálunk ez nem megoldható anyagilag (18 vagyok:)).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!