Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha nagyon féltékeny vagyok?
Én is nagyon féltékeny típus vagyok, a barátom is... Mi mindig megbeszéljük, ha valami bánt... Ez segít
Viszont ha a barátod nem ilyen, akkor nehezebb... De mindenképpen beszéld meg vele, próbáld meg!
Utolsó válaszoló képzelje bele magát a kérdező helyzetébe, és azután bunkózzon :)
Nah te jány :D Én is ugyan ilyen vagyok. Olyan féltékeny tudok lenni, wáá. De nyugi, ha a pasid is féltékeny, akkor valószínű, hogy szeret, és nem csalna meg soha senki mással. Ez legyen előtted. Szeretitek egymást, ne pazaroljátok ilyenekre az időt ;)
Hát igen, aki nem ilyen típus az inkább ne írjon ide! én tudom mit érzel...kib*ott sz* érzés! én is ilyen vagyok! Nem lehet ellene mit tenni! Vagyis én még nem jottem rá a megoldásra pedig már egy jo ideje keresem! Talán annyi, hogy foglald el magad valamivel, bármivel...akár takarítás, akár netezés..bármi...menj el a csajokkal bulizni és akkor nem fogsz erre gondolni! én utálom magam emiatt, hogy én is ennyire féltékeny vagyok mikozben okom sincs rá. Probálom magam turtoztetni mert már sokszor a szememre hányta/jogosan/ és félek,hogy épp emiatt fogom elvesziteni..tennunk kell azért, hogy ez ne így legyen és fékezni magunkba ezt az érzést...nem konnyu de meg kell probálni! sok sikert hozzá!
egy sorstársad!:)
Utánam író: a neved kuss :) Nincs igaza. Jól tettem, hogy leszóltam, mert ez, hogy féltékeny a kérdező, teljesen -már ha annak mondható- "normális" dolog. Te meg itt szimplán lehisztisezted a barátnőd. Na paff. Meg most is itt írogatsz. Nemhogy vele foglalkoznál :D Szal rólam lelehet szakadni.
Kérdező, és egyéb sorstársaim, kitartás! :P Ha semmi okot nem adnak rá, nem kell féltékenykedni. De ezt már az előbb is leírtam ^^
3. válaszoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!