Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, ha nagyon féltéken...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha nagyon féltékeny vagyok?

Figyelt kérdés
Nem adott a barátom semmi okot rá, és én mégis rettegek hogy megcsal. Tudom, hogy szeret, de szinte már betegesen félek:S Mit csináljak?
2008. dec. 8. 21:27
 1/7 anonim ***** válasza:

Én is nagyon féltékeny típus vagyok, a barátom is... Mi mindig megbeszéljük, ha valami bánt... Ez segít

Viszont ha a barátod nem ilyen, akkor nehezebb... De mindenképpen beszéld meg vele, próbáld meg!

2008. dec. 8. 21:29
 2/7 A kérdező kommentje:
Elmondom neki, és meg is beszéljük. Csak mindig amikor nincs velem, arra gondolok, hogy mi van ha...:S
2008. dec. 8. 21:33
 3/7 anonim ***** válasza:
8%
Ne hisztizz, ennyi. Ebben más nem tud segíteni, magad vagy. Ne legyél egy hisztis pics@.
2008. dec. 8. 22:26
 4/7 anonim ***** válasza:
90%

Utolsó válaszoló képzelje bele magát a kérdező helyzetébe, és azután bunkózzon :)

Nah te jány :D Én is ugyan ilyen vagyok. Olyan féltékeny tudok lenni, wáá. De nyugi, ha a pasid is féltékeny, akkor valószínű, hogy szeret, és nem csalna meg soha senki mással. Ez legyen előtted. Szeretitek egymást, ne pazaroljátok ilyenekre az időt ;)

2008. dec. 8. 22:41
 5/7 anonim ***** válasza:
41%
Az utolsó válaszoló csak ne szólja le az előtte válaszolót:D mert neki van igaza. A kérdező írta hogy okot se adott a barátja arra hogy féltékeny legyen, mégis féltékenykedik. Az én barátnőm is féltékenykedik (teljesen ok nélkül!!!!!!) és rohattul idegesítő. Én szeretem, és eszembe nem jutna más lányra gondolni, erre a számba rágja hogy biztos majd csajozok ha xy helyre megyek. Esküszöm ha 1 szerelmes fiúnak a barátnője féltékenykedik, a barátnő saját magával tol ki, mert nem csak hogy zavarja a barátját ezzel, hanem idővel a kapcsolatot is elronthatja így.
2008. dec. 8. 22:48
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen, aki nem ilyen típus az inkább ne írjon ide! én tudom mit érzel...kib*ott sz* érzés! én is ilyen vagyok! Nem lehet ellene mit tenni! Vagyis én még nem jottem rá a megoldásra pedig már egy jo ideje keresem! Talán annyi, hogy foglald el magad valamivel, bármivel...akár takarítás, akár netezés..bármi...menj el a csajokkal bulizni és akkor nem fogsz erre gondolni! én utálom magam emiatt, hogy én is ennyire féltékeny vagyok mikozben okom sincs rá. Probálom magam turtoztetni mert már sokszor a szememre hányta/jogosan/ és félek,hogy épp emiatt fogom elvesziteni..tennunk kell azért, hogy ez ne így legyen és fékezni magunkba ezt az érzést...nem konnyu de meg kell probálni! sok sikert hozzá!

egy sorstársad!:)

2008. dec. 9. 02:33
 7/7 anonim ***** válasza:

Utánam író: a neved kuss :) Nincs igaza. Jól tettem, hogy leszóltam, mert ez, hogy féltékeny a kérdező, teljesen -már ha annak mondható- "normális" dolog. Te meg itt szimplán lehisztisezted a barátnőd. Na paff. Meg most is itt írogatsz. Nemhogy vele foglalkoznál :D Szal rólam lelehet szakadni.

Kérdező, és egyéb sorstársaim, kitartás! :P Ha semmi okot nem adnak rá, nem kell féltékenykedni. De ezt már az előbb is leírtam ^^

3. válaszoló

2008. dec. 9. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!