Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanátok, ha a barátnőtök mindenkinek beszólogatna?
Figyelt kérdés
Pl. rokonlátogatáskor családi ebédnél azt mondaná, hogy "Köszönöm az ebédet, még ha szar is volt." meg ilyenek.2021. júl. 6. 11:37
11/32 anonim válasza:
Atyaég... engem biztosan nem égetne egy ilyen paraszt a családom előtt. Sem.
12/32 anonim válasza:
Bocs, de ez tipikus esete annak, hogy amikor más meséli akkor baromi vicces, de ha velem történne elsüllyednék szégyenemben.
Én le sem állnék egy ilyen ostoba állattal, engem ne égessen senki.
13/32 anonim válasza:
Többet hozzám biztos nem jöhetne vendégségbe. A csaj gondolom még nem készült ebéddel vendégekkel és nem tudja mennyi munka van vele.
14/32 A kérdező kommentje:
De, ő is készült már, a saját kajájára is mondta, hogy "Na akkor hozom nektek a hányásízű levest", stb.
2021. júl. 6. 17:58
16/32 anonim válasza:
Mondtam, hogy csak ilyen a humora, de jól lelettem pontozva:D Másrészt kérdező, igazán leírhattad volna egybe az egész dolgot mielőtt felszítod az embereket.
17/32 anonim válasza:
Repülne 1000-el: ki lehet ezt fejezni normálisabban is.
18/32 anonim válasza:
Ez a stilus nem valo csaladi korbe
Viccnek se
19/32 anonim válasza:
Legyszi legyszi, mondjal mar meg peldakat, miket szokott mondani.
A honap kerdese ez.. 😂 😂 😂
20/32 A kérdező kommentje:
Barátaim itt voltak, nagyon sokáig maradtak, erre baràtnőm felállt, megszólalt, hogy "Na, mostmàr gyerünk haza, szívem! Ja, mi vagyunk otthon." - ezutàn a baràtaim megértették, hogy ideje menni, de nekem akkor is kínos volt.
2021. júl. 7. 18:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!