Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanátok, ha a barátnőtök mindenkinek beszólogatna?
Figyelt kérdés
Pl. rokonlátogatáskor családi ebédnél azt mondaná, hogy "Köszönöm az ebédet, még ha szar is volt." meg ilyenek.2021. júl. 6. 11:37
1/32 anonim válasza:
Nem lehet, hogy csak ilyen a humora? Nekem megszokták már és más félreértelmezheti elsőre.
4/32 anonim válasza:
Megkérném, hogy ne mondjon ilyeneket. Ha háromszori kérés után is folytatja, akkor igen, mert engem is kellemetlen helyzetbe hoz ezzel.
6/32 anonim válasza:
Ezen nagyon felnevettem :D no vagyok, igy a parkapcsolati resze szamomra nem relevans, de baratnak akarmikor elfogadnam, komolyam zsenialis :D
7/32 anonim válasza:
Ki nem állhatom azokat, akik nem tudnak viselkedni, úgyhogy azonnal szakítanék.
(Megj.: ilyen nővel nem is volt soha dolgom - valószínűleg ösztönösen elkerültem az ilyeneket.)
8/32 anonim válasza:
Volt hasonló párom, de szerintem nála még csak nem is poénkodás volt, egyszerűen nem tudott viselkedni. Sokszor égtem miatta én is, soha többé.
9/32 anonim válasza:
Szakítottam, pedig főleg csak nekem szólogatott be. A másik ember sértegetése, alázása semmilyen formában nem humoros.
10/32 Ramos ökle válasza:
Nem szakítanék, mert ilyennel nem is kerülnék kapcsolatba.
Az állandóan mindenkinek beszólogatás amúgy komoly frusztrációra utal, elcseszett lélekre, így nem sokat lehet várni egy ilyen embertől, így jobb az ilyet kerülni, már ha normális kapcsolatot akar valaki. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!