Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a pároddal ki sincs téve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a pároddal ki sincs téve még h kapcsolatban vagytok, es nem is lehet tudni mi lesz belőle, te köszöntenèd nyilvánosan, szivecskével stb?

Figyelt kérdés

Szoval ha szivecskézem kifejezem mintha betonbiztosan járnánk a nyilvánosságnak.

De ugye ez nem betonbiztos kapcsolat.(plane hogy kapcsolati státusz sincs kitéve)

Ha viszont szimplán köszöntöm szivecske nélkül, az meg lehet rosszul esne neki (a smylikon fennakad felnott ffi létére is)

Ha nem köszöntöm, akkor meg mindenkinek lejön aki kozelebbrol ismer minket, hogy a saját párja nem köszönti

Plusz épp haragszom is rá, pont nem jokor van szulinapja is, de most az önérzetem félreteszem de kedvem sincs koszonteni, kényszeres most ez.

+1 kérdés

Ha taxival kikuldetem neki az ajándékár az bunkoság lenne? Csak mert amugy ma nem találkoznánk leginkabb hetvegente szoktunk elfoglaltságaink is vannak pont ma. De neki fontos a pontos nap ami a szulinapot illeti. De mivel haragszom en talalkozni sem akarok. De nem akarok bunko lenni sem hogy nem koszontom. Ilyen esetben menjek hozzá személyesen?

#szulinap sz.r kapcsolatban
2021. júl. 5. 13:49
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
(27-nek ment)
2021. júl. 5. 14:36
 32/47 anonim ***** válasza:
95%
Felnőtt nő vagy? 18 és fél éves? Nem te vagy a nője a 26 éves szakítás utáni fellebbezős palinak? kb ugyanaz a szívonal
2021. júl. 5. 14:36
 33/47 A kérdező kommentje:

O köszi, köszi a nagy segítséget.

Nem is akarom hogy kitegyen mikor instabil az egész hogy aztan azzal szorakozzon hogy kiteszi hogy vége.

Nem akarok égni. Pont jo ez igy hogy nincs kint kapcsolati státusz.

2021. júl. 5. 14:39
 34/47 A kérdező kommentje:
A legjobb lenne ha ismik se lennénk. De ehhez ragaszkodik. Valszeg csekkoláshoz kell neki.
2021. júl. 5. 14:40
 35/47 anonim ***** válasza:
87%
Most vagy 16 vagy, vagy valami borsodi zsáfakfaluban tengeted az életed.
2021. júl. 5. 14:41
 36/47 anonim ***** válasza:
94%

jézus mária :O szerinted érdekel bárkit is, hogy neked kint van a kapcsolati státuszod? ugyanennyire nem érdekel senkit, ha szakítotok, és letörlöd. SENKIT, ismétlem SENKIT nem érdekel ez a baromság rajtatok kívül.

#32-es, nem tudod belinkelni véletlenül azt a kérdést? :D érdekelne az is :D

2021. júl. 5. 14:51
 37/47 anonim ***** válasza:
100%
Privát üzenetben irj neki, hogy boldog szülinapot szivecske nélkül. Így nem mondhatja hogy nem köszöntötted fel, viszont nem is tűnik úgy mintha futnál utána. Az ajándékot meg csak akkor add neki oda ha úgy adódik hogy kibékültök. Nem tudom nálad mi a szokás de általában nyilvános üzifalra csak távoli ismerősnek írunk szóval ezt a részét nem igazán értem, hogy mért írnál nyilvánosan bármit is neki.
2021. júl. 5. 14:55
 38/47 anonim ***** válasza:
2021. júl. 5. 14:57
 39/47 A kérdező kommentje:

Köszi 37#

Csak nem akarok vele chatelni sem mondjuk. Es erdekes lesz hogy priviben köszöntöm, visszaír egy köszönömöt es kifujt a nagy beszélgetes.

Most pont mosolyszünet van..

2021. júl. 5. 14:58
 40/47 A kérdező kommentje:
Ezt nem én irtam ki. Tőlem nincs nagyon min csemegèzni
2021. júl. 5. 14:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!