Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miert csinalja azt a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert csinalja azt a barátom ha pl beülünk enni valahova minden, a helyre érkező nővel összenéz szemtol szembe?

Figyelt kérdés

Minden, azaz ha ronda ha szép ha dagadt ha vékony, eleg annyi hogy nem egy nyanya hanem szimpla nő/csaj.

Nem megnezi őket hanem kizarolag szemkontaktot vesz fel veluk.

Korabban már beszeltunk ilyesmirol, persze olyanokat mond hogy van szeme nem akar terrorban lenni mellettem hogy lesüti mellettem, plusz tagadja is pofatlanul hogy nőket nézne.

Azaz en vagyok aki tulpörgi a témát stb.

Azaz lehetetlen vele megbeszélni.

Legutobb én már egyszeruen felpattantam a kajámmal es kimentem, (üljön akkor ott egyedul lesegesse akkor a népet), de kijött velem.

Mit csináljak már ha ekkora paraszt de kozben normalis jo kapcsolatunk lenne ezeket leszamitva hogy nem tudok vele megjelenni?

#parasztok kezelése
2021. júl. 5. 09:11
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Hajat hátra dob, dekoltazs igazít, hát kihúzva és ezentul nincs könyörület ;)

Koszi mindenkinek

2021. júl. 5. 11:09
 12/19 anonim ***** válasza:
84%

Nem ez a megoldás, te is tudod. Ettől a bámulása még zavarni fog. Sőt, jobban, mert te még jól is fogsz kinézni, de ő akkor is mást fog nézni.

Én dobnám, ez olyan megalázó.

2021. júl. 5. 11:50
 13/19 A kérdező kommentje:

Hát annyi biztos, hogy ebből holtomiglan nem lesz így. Igy is ugyis véges. Lesz.rom.

Addig is keresek vkit, hogy legalább legyen kivel lenni a barátom helyett nyilvànosan. Vagy pl egy JÓT enni. Gyomorgörcs nélkül. Ha már vele ezt sem lehet, akkor nem lehet. Ha bekorlátoz, hogy vele mennyit tudok lenni, akkor bekorlátoz.

2021. júl. 5. 12:04
 14/19 anonim ***** válasza:
36%
Úristen mentsen meg tőled a teremtő
2021. júl. 5. 13:45
 15/19 A kérdező kommentje:
Mert zavar, hogy mas nőkkel szemez mellettem?
2021. júl. 5. 13:52
 16/19 A kérdező kommentje:
Majd legkozelebb viszek gyertyat mellé tenyleg. Vagy meghivom őket h csatlakozzanak hozzánk nyugodtan átadom a helyem szivesen.
2021. júl. 5. 13:55
 17/19 anonim ***** válasza:
46%
Vagy ez, vagy elfogadod hogy ilyen, neked is megvan ez a szabadság és szemezel másokkal
2021. júl. 5. 14:04
 18/19 anonim ***** válasza:
38%

Kérdező, pasikkal is csinálja? Vagy csak nőkkel?

Nem poénból kérdezem, mert több indok is lehet. Lehet, hogy szimplán nézelődös típus, és megnézi az embereket.

Vagy pedig igen, csajozik.

Anno az én exem is hasonlóan viselkedett, csak ő durvább volt, a nő után fordult, aztán én voltam a hisztis, meg jelölgetett nőket facen. Végül szakítottunk.

Viszont olyan ismerősöm is van, aki megnéz minden embert.

Szóval ezt neked kell "érezned".

Viszont az, hogy visszaadod, mint ahogy írták, neked lesz rossz. Csorbulni fog az önbizalmad.

Nem a nők a hibásak, de tény, hogy lesz*rják, hogy valaki mellett ott a párja. Mint ahogy a pasik is.

Ha flörtnek érzed amit csinál, egyszer szólnék neki, és ha nem változtat au revoir.

2021. júl. 5. 15:20
 19/19 A kérdező kommentje:

Igen sajnos csak a nőkkel a szemkontaktot veszi fel. De válogatlanul. Ha tetszik neki, ha nem, akkor is. De pl idosebbekkel nem, ffiakkal nem.

Valszeg egotuning, vagy szeret engem alázni. Az indok mindegy.

Ezzel ugye elvágta azt, hogy én bárhol is szivesen jelenek meg vele. Leredukaltam csak a kényszer/muszáj megjelenéseķre. Plusz rájöttem igy arra is, hogy en egyszerűen nem érzem vele jol magam egy tök szimpla kajálással sem, meg sehol.

Es marhára nem értem, mégis miért vagyok szerelmes. Mi az amivel mégis fogvatart? Miert nem szakadok le? Miert választom a szenvedést. Mikor ma is egyedul ültem a téren, szomoruság fájdalom vesz csak körbe, ha a barátomra gondolok. Hogy nem, nincs itt, nincs velem nem vagyunk egyutt, de ha felhivnam 2 perc es jonne es leülne mellém és... lesné a nőket. És nem hívom. És nem hívtam fel. Nem akartam látni sem.

És mégsem szakadok le.

Haragszom magamra. Haragszom a szerelem érzésre magamban. Haragszom a függésem miatt. Haragszom az életképtelenségemre vagy mi ez nem tudom.

Tele vagyok most önváddal. Miért szeretek olyat, aki bánt? Miért fáj a szív, könnyezik a szem, ha vége.

Persze ésszel mindent értek.

De a szív meg nem ért semmit.

Szoval a dühösből aki harcol es küzdene, azóta átmentem picsogóba, aki feladta és màr nem küzd. Menekulok az egyuttlétektol nyilvánosan. 2.fázis.

2021. júl. 5. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!