Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet valakit támogatni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet valakit támogatni ha tévedésben van?

Figyelt kérdés

Túlsúlyról van szó.

Kezdeget foglalkozni vele de ilyen ímmel ámmal. Ő azt mondja nem tud fogyni hiába próbálkozik és a zsírleszíváson gondolkodik ,amire azt mondtam az is hiába, az eredményét annak is meg kell tartani.

Azt mondja nem tud fogyni, de ő odáig van hogy jár tornázni ( heti 1x 1óra kB és amúgy ülőmunkát végez) és azon a tornán kívül semmit nem mozog mèg 5percre se a munkahelyére.

Az étkezésében délben főttet eszik ( vlmi sültet rendel) és vacsira 3 4 szendvicset kB 8utan tejjel vajjal..de a főttet amit anyu főz nekünk időnk hiányában abból nem akar enni,(eddig jó volt )

Gyümölcs zöldség nagyon ritka, de a light kóla meg a jégkrem ( mert csak víz) az fogy rendesen.

Szóval mondtam korábban hogy min változtasson vagy hívtam mozogni nem jött, de ha most elmondom hogy persze hogy nem negy mert igazán " nem szakasz meg hogy fogyj", akkor a maradék lelkesedését is elveszem..viszont ami változás az eddigiekhez képest az h 1x tornázik..de ez nem fog eredményt hozni..

2021. júl. 4. 18:40
 1/4 anonim ***** válasza:
87%
Esetleg dicsérd meg, mert ilyen lelkesen bírta a tornát?
2021. júl. 4. 18:42
 2/4 anonim ***** válasza:
66%

Tornazz fuss vele egyutt vagy csinalj salatakat vacsira etc

Ha van ilyenekhez energiad. Egy embert fel lehet huzni a sajat szintunkre HA akarjuk.

2021. júl. 4. 18:48
 3/4 anonim ***** válasza:
36%

Hát ez egy nagyon egyszerű kérdés, mert sehogy.

Nem dönthetsz el valamit valaki más helyett. Rá kell hagyni. Dögöljön meg 40 évesen szív és érrendszeri problémákban. Nézze a tükörben mindennap egy olyan ember képét, aki nem akar lenni, és aki nem is kéne hogy legyen, mert tehetne ellene.

Ultimátumot kell neki adni: Figyelj drágám szeretlek téged, de nem vagyok hajlandó leélni egy életet egy hájpacnival, akire (fel sem áll/be sem nedvesedik) és nem lehet kirángatni a fagyis doboz elől. Kapsz egy hónapot hogy változtass vagy leléptem.

És nem szólsz egyetlen egyszer sem a hónap alatt többet erről. Szépen kivárod, közben mosolyogsz és az utolsó nap összepakolsz és elmész, mert úgy se fog változni semmi. :D

2021. júl. 4. 18:54
 4/4 A kérdező kommentje:

Amit végképp nem értek, hogy nem hat rá semmi. Se az az 5evvel ezelőtti alakja ( érdekes akkor tudott fogyni), se az hogy nem érzi a közerzeteben a különbséget hogy akkor mennyivel jobb volt. Se az nem hatott rá hogy a teherbeeses így sokkal nehezebb veszélyesebb, ( pedig babát szeretne)..

Próbáltam hívni mozogni de nem jött..nem erti hogy az étkezés a fő gond, ha erre nem figyel meg a mozgásra. A heti 1 torna semmit nem fog hatni.

De pl ma is 3órától csak feküdt tvzett..

2021. júl. 4. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!