Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudtok tanácsolni?

Figyelt kérdés

Nagyon nehezen köteleződök el egy kapcsolat mellett, nehezen “ ugrok” bele, úgymond, de utána nem tudok “ kimászni” belőle időben, ha egyszer elkezdtem, utána már elmúlik a sértődékenységem, érzékenységem és bármit elviselek, hiába mondják, hogy szakíts!

Most is egy ilyen kapcsolatban vagyok egy éve lassan, ahol a pasi nagyon akarta, nagyon járt utánam, minden szavát tett követte, csak időközben kiderult, hogy tisztelet irántam 0, bárkivel szívesen megcsal, stb, mégsem tudok szakítani, mert megszoktam!

Nem vagyok kapcsolat függő, 12 évet éltem szingliként és bírtam

2021. júl. 4. 11:13
 1/4 anonim ***** válasza:
77%
Onrtekelesed nulla. Igy csak a krtenek jutnak at a falon, amit mahad kore emelsz. Utana meg te sem tudsz atmaszni rajta. Eleg idos vagy mar, nem kene egy kis onismerettel foglalkoznod?
2021. júl. 4. 11:32
 2/4 A kérdező kommentje:

Ja, mintha ezer normalis próbálkozna!

De sajnos egy sem!! Az jó lenne szegényen is, de sehol!

2021. júl. 4. 11:35
 3/4 A kérdező kommentje:
Könnyű vagdalkozni frusztráltan!
2021. júl. 4. 11:36
 4/4 anonim ***** válasza:

Könnyű úgy nem alkoholistának lenni, ha a közeledben nincs alkohol.

Önszántadból voltál szingli ilyen sokáig?

Lehet, hogy eddig nem voltál az, de ez annak tűnik. Mit kapsz te ebben a kapcsolatban?

Megalázást? Persze, hogy azt feltételezik, hogy nincs önértékelésed.

2021. júl. 4. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!