Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hallgatna rám?
Na szóval van egy lány, akivel szeretnék járni. De neki a legjobb bnője egy büdös ribanc, aki sztem bele vinné a rossz dolgokba, ezért féltem egy kicsit.
Ha megmondanám neki h hanyagolja bnőjét, akk szerintetek megharagudna rám?
A lányoknak soha nem szabad semmit magyarázni! Józan ésszel, logikával nem mész semmire. Nem azért, mert hülyék, hanem mert ők inkább az érzelmekre hallgatnak. Legjobb, ha mellette állsz és csak akkor lépsz közbe, ha látod, hogy nagy bajba kerülhet a barátnője miatt. Ha magától rájön, esetleg csalódik a csajban, miközben te mellette álltál, nyert ügyed van.
A közbelépést én úgy csinálnám, hogy most összebarátkoznék egy másik, rendesebb barátnőjével. Rajta keresztül is lehet érvelni úgy, hogy észre sem veszi, hogy te állsz a háttérben. A következő jó dolog ez esetben, hogy néha fontosabb, hogy a barátnőjének jobban imponálj, mint maga a célszemélnyek. Az a tuti.
Talánj keress egy olyan lányt akinek a legjobb barátnője nem egy büdös ribanc.
De ha nagyon szereted akkor nem is kell a barátnőjével foglalkoznod.
Ne mond meg neki azt hogy hanyagolja csak egyszerűen legyen a baretnőd oszt annyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!