Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, hogy azért érzem magam zavarban, mert a srácnak van kocsija és általában ha találkozunk, randikon ő visz és hoz engem?
Most kezd csak alakulni a kapcsolat, de olyan kényelmetlen ez nekem, hogy a srácnak már van kocsija és ha megyünk valahova akkor azzal megyünk..én meg olyan kiszolgáltatott helyzetben vagyok..ti nem szoktatok ezzel így lenni lányok?
Nem tudom megérteni azokat a lányokat, akiknek a srác kocsija számít és képesek magukat fuvaroztatni, én erre képtelen lennék..
amúgy én 18/L ő pedig 29/F
Az ne zavarjon, igy természetes
A 11 év viszont elég sok
Nosmális, ugyanilyen vagyok én is.
Visszagondolva: annó mindenáron ki akartam fizetni a benzint, ha elvitt valahová. :) Csak nem hagyta. Voltak ebből apróbb viták, aztán meggyőzött, azóta nem úgy fogom fel, mintha taxiban ülnék. De néha akkor is kellemetlen. :)
azt tudom, hogy a korkülönbség sok, először az is nagyon zavart, de most, hogy kezdem megismerni egyre kevésbé, mert én a koromnál érettebb vagyok, ő viszont kívül-belül fiatalabbnak tűnik, mint amennyi :)
csak attól félek, nehogy azt higyje hogy én olyan vagyok, mint sok más lány, hogy kihasználom, amiért van kocsija, vagy valami ilyesmi...
Ne is kérdezz ilyet, tényleg röhejes lenne
Akinek kocsija van, általában a benzint is megengedhezi magának.
Az pedig természetes, hogy amit tud megtesz érted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!