Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Idegesít, hogy másnak is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idegesít, hogy másnak is tetszik a barátnőm, mit csinálhatok?

Figyelt kérdés
Akárhányszor elmegyünk bulizni állandóan nézegetik, akkor a haverjaim közül is elég sok gyereknek tetszik, és ezt a szemembe is mondták. Ez engem rohadtul idegesít, az én barátnőmre csak ne vessen szemet senki, tisztelje már annyira a másikat, hogy ha van barátja, akkor nem fog rányomulni...ilyenkor legszívesebben megütném, de inkább próbálok uralkodni magamon, viszont baromi nehéz. Főleg mikor nem vagyok vele és másnak szabad a pálya, az ideg vet szét olyankor. Mit csináljak?
2010. aug. 26. 17:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nézni a múzeumban is szabad, az ízléséről nem tehet az ember, a fantáziánk magánügy.
2010. aug. 26. 19:07
 12/12 anonim ***** válasza:
Pontosan így vagyok ahogy te. Hát írják hogy nefoglalkozz vele meg ilyenek, de én átérzem hogy ez nem így működik. Mi legalább egymás nélkül nemmegyünk semmilyen buliba meg hasonló helyekre. De nekem is tele van a f.szom, szerintem csináld azt hogy amikor csak tudtok együtt mentek mindenhova. Buliba szerintem neis menjen senki egyedül ha van valakije. Esetleg kérd meg szépen hogy öltözzön egy kicsit másképp, hogy ne a legfeszülősebb nadrágot vegye fel meg olyan felsőt amiből kivan mindene. Kérd meg hogy vegyen fel szolídabb ruhákat. Ha szeret úgyis megteszi érted. Aki meg fogdosná vagy nyomul rá azt meg üssed-vágjad, azt ütni kell.
2012. jan. 28. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!